KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Georg Spöttle: A Z-jel soha nem érhet véget

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tudom, a dal nem teljesen így kezdődik, de ne legyünk túlzottan politikailag korrektek ma sem. Ezt helyettünk megteszik úgyis mások, például öreg barátunk, Soros Gyuri bácsi, aki most Putyin elnök legyőzésére buzdítja szójalattéba és szivárványos zászlóba öltözött szorgos kis libsi-hadseregét.

A sötét nagyúr szerint most a civilizációnk védelme a tét. Mármint melyiké is? A konzervatív, a család szentségét, a hazát és kulturális értékeinket védő civilizációról van szó, vagy a degenerált, transzgenderséget, nemváltást, migrációt erőltető és a nemzetek eltörlését célzó civilizációról? Gondolom, Gyuri bá az utóbbit részesíti előnyben.

„Oroszország ukrajnai inváziója a harmadik világháború kezdete lehet, ezért a szabad világ megőrzésének legjobb útja a Nyugat számára, ha vereséget mér Vlagyimir Putyin orosz elnök erőire. A legjobb és talán egyedüli módja civilizációnk megőrzésének, ha minél előbb legyőzzük Putyint. Ez a lényeg.”

Az öreg spekuláns háborút vizionál, mivel, feltételezem, azon lenne némi haszna neki is. Beszállítás a hadi iparba, kölcsönök az újjáépítéshez, … Már a migráció esetében is rá akart erőltetni az Európia Unióra egy végtelen hitelt, hát akkor miről fantáziálhat most? Mennyivel normálisabb Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszter nyilatkozata, amely szerint Ukrajnának területeket kellene átengednie Oroszországnak, úgy hamar véget érhetne a fegyveres konfliktus. Oroszország azt mindenképpen győzelemként értékelné, márpedig Moszkva győzelmet akar, ebben a kérdésben ne legyen kétségünk. Mint ahogy abban sem, hogy az idő Putyin elnöknek dolgozik. Uniós országok már kezdik megérezni a fegyverszállítások hátulütőjét. Fogynak a tagállamok stratégiai fegyverkészletei és ezzel egyenes arányban csökken a védelmi képességük. Az amerikai átlagemberek is kezdik húzni a szájukat, mivel csak az üzemanyag és az élelmiszerárak emelkedését tapasztalják és közben Biden kormánya heti szinten milliárdokat osztogat Ukrajnának. Hát ja, ez már nem Trump „America first” politikája. Vlagyimir Putyin most az időre is játszhat, tudván, az neki dolgozik. Amint az első ország „belefárad” az ukrajnai fegyverszállításba, azzal precedenst teremt és mások is követni fogják. A milliárdos költségeket valahonnan elő kell teremteni és hosszútávon ezt már csak a lakosság kárára tudják megoldani pl., szolidáris külön adóval. Abba pedig könnyen bele lehet bukni a következő választáson.

Ez is érdekelheti:  Levédia krónikása: Melyek az orosz fél tárgyalási feltételei?

Zelenszkijnek csak addig nagy az arca, ameddig kapja a fegyverszállítmányokat. Kormányunkba ismét belerúgott, azt állítva, hogy Magyarországnak fontosabb a pénz, mint az ukrán gyermekek élete. Csak azon siklik át kevésbé elegánsan, hogy hazánk több mint hétszázezer ukrajnai menekültet fogadott be. Az ellenzéki pártok után, most éppen a Z és a V betűket tiltották be Ukrajnában, ez valahol érthető, habár Ologyimir Elenszkij elég hülyén hangzik.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük