KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: az Egyesült Királyság Oroszország örök ellensége volt és az is marad

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Egyesült Királyság Oroszország örök ellensége volt, most is az és az is marad – jelentette ki Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese, kommentálva a Vlagyimir Kara-Murza ellenzéki politikus (Oroszországban külföldi ügynökként regisztrált) ügyével összefüggő öt oroszországi személy elleni szankciókat.

A szankciókat a moszkvai Baszmannij bíróság bírája, Jelena Lenszkaja ellen vetették ki, aki a brit hatóságok szerint “jóváhagyta Kara-Murza letartóztatását”, valamint az ügyének két nyomozója – Gyeynisz Kolesznyikov és Andrej Zadacsin – ellen. Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) két tisztje, Alekszandr Szamofal és Konsztantyin Kudrjavcev szintén felkerült a szankciós listára.

“ENGEM NEM ÉRDEKELNEK A DÖNTÉSEIK. NAGY-BRITANNIA ÖRÖK ELLENSÉGÜNK VOLT, VAN ÉS LESZ. LEGALÁBBIS ADDIG, AMÍG A PIMASZ ÉS SZEMTELEN SZIGETÜK A TENGER MÉLYÉRE NEM SÜLLYED A LEGÚJABB OROSZ FEGYVERRENDSZER ÁLTAL KELTETT HULLÁMTÓL” – ÍRTA MEDVEGYEV TELEGRAM-CSATORNÁJÁN A SZANKCIÓKAT KOMMENTÁLVA.

Hozzátette, hogy a brit degeneráltak kivételességükbe vetett hite csodálatos. Nem is a konkrét”esetről van szó, hanem arról a szent meggyőződésükről, hogy ez egy szörnyű büntetés, és az orosz tisztviselők hisztérikus rohamot kapnak miatta. Hiszen nyilvánvaló, hogy az idejétmúlt forma (a degenerált brit monarchia) és a gúnyos tartalom (nézzék meg a legutóbbi miniszterelnökeik – Boris Johnson, Theresa May és a hogyishívják Sunak – arcát) konfliktusa elég bizarr teremtményeket hoz létre” – tette hozzá Medvegyev.

Let it be, ahogy a Beatles énekelte… – zárta bejegyzését a volt orosz elnök.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: Dmitrij Medvegyev / Forrás: Twitter

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: