KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: a drogterápiás osztály zöld betegét meglátogatta egy nőgyógyász, aki Európa főorvosának adta ki magát

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján reagált Ursula von der Leyen Kijevi látogatására és kijelentéseire az ukrán gazdaság mesés jövőjéről.

Tegnap a drogterápiás osztály egyik zöld betegét meglátogatta egy nőgyógyász nő, aki Európa főorvosának adta ki magát. A malorosz (ukrán) gazdaság gyors és mesés fellendüléséről beszélgettek az EU-ban. Nos, ez természetesen hazugság – írja Medvegyev.

Eközben a kijevi rezsim, nyugati irányítóinak támogatásával, “győzelemig” harcol Oroszország ellen, és ennek a szerencsétlen területnek a gazdasága gyorsan rothadó szemétté válik. Erről még azokban az országokban is nyíltan beszélnek, amelyek az ukrán rezsimnek helyreállítást és örök európai szeretetet ígérnek.

A volt orosz elnök összeállított, ahogy fogalmaz “egy rövid epikrízist” Ukrajna gyengélkedő gazdaságáról, a Goldman Sachs orvosi adatai alapján. Néhány szembeötlő adat, amely a betegséget jellemzi:

  1. Ukrajna mostanra elvesztette azokat a területeket, amelyek nemzeti ipari potenciáljának mintegy 40%-át és háború előtti GDP-jének mintegy 15%-át biztosították számára.
  2. Már nem fér hozzá több mint 12 billió dollár értékű ásványkincs-tartalékhoz. Beleértve a szénlelőhelyek 63%-át és a fémek 42%-át.
  3. A mezőgazdaság a szakadék felé tart minden gőzzel. Először is, a termelés erőteljes csökkenése. Búza: 19,4 millió tonna 2022-ben, szemben a 2021-es 32,5 millió tonnával. Kukorica: 18,4 millió tonnáról 35,1 millió tonnára.
    Másodszor, a Lengyelországon és Románián keresztül vezető szárazföldi útvonalak 2-3-szorosára növelték a szállítási költségeket.
  4. 2022 végére Ukrajna GDP-je 35-36 százalékkal csökken. Az Oroszországgal való összecsapásból származó összes vesztesége pedig elérte a 830-850 milliárd dollárt. És mindezt annak ellenére, hogy 2021-ben az ország GDP-je 200 milliárd dollár volt. Még a gazdasági minisztériumuknak is el kellett ismernie, hogy ez a rekordbukás az ország történetének legrosszabb eredménye.
  5. Ezután csak az ipar végső összeomlása, hiperinfláció, szegénység és teljes munkanélküliség következik. Az ország államadóssága az év végére 107 milliárd dollárról 180-200 milliárd dollárra nő. A remények még a mikroszkopikus felépülésre is csekélyek.
Ez is érdekelheti:  Asszonya után Gyurcsány is bűnözőnek nevezte a köztársasági elnököt

Nyilvánvaló, hogy Oroszország továbbra is azon fog dolgozni, hogy elérje a különleges katonai művelet céljait. Ez azt jelenti, hogy Ukrajna GDP-je az év végéig további 5-10%-kal eshet vissza. Ezért egyre világosabbá válik az ukrán államiság teljes csődjének és elkerülhetetlen végének kilátása.

Hogy ki a hibás, az költői kérdés. Ahogy a gonosz bába Ursula von Valami érthetetlenül őszintén elismerte, az ukrán kormány az EU- és NATO-tagságért polgárai életével fizet.

Ne törődjünk a nyomorúságos gazdasággal. A kijevi kamarilla nem jön zavarba az ország tönkretétele miatt – folytatja Medvegyev.

Feltételezik, hogy a Nyugat mindig ad egy kis pénzt. Nem fogja hagyni, hogy a nyugati pénzeken osztozó sikkasztók mind éhen haljanak. Mert idén csak a sürgős szükségletekre 55 milliárd dollárt kell költenie az ukrán költségvetésnek, a 38 milliárd dolláros hiány mellett. Nyilvánvaló, hogy minél több támogatást kap, annál többet fog ellopni az őrült bohóc és más paraziták, akik a kleptománia nyílt formájától betegeskednek – tette hozzá.

Csakhogy minél tovább könyörögnek és lopják az ukrán náci vezetők az adományozóktól a segélyeket, annál közelebb kerül a gazdaság végső összeomlása. Végül is a kezelésért teljes egészében nekik kell fizetniük. A nyugatiak célja pedig nem az, hogy meggyógyítsák a boldogtalan ország gazdaságát.

A Nyugatnak sok tapasztalata van a kísérleti országok kiirtásában.

Ukrajna azoknak a gyarmatoknak a szomorú sorsára fog jutni, amelyeket egykor a legperverzebb formában megerőszakoltak, majd a történelem rothadó szemétdombjára dobtak.

Az ukrán gazdaság szadista kezelése fokozatos lesz. Először is az ipar és az agrárszektor amputálása. Aztán az egész gazdaság megbénulása. És utána az ország többi részének szerves halála.

Az egykori állam megszűnését vagy halálát a rengeteg vértől és drogtól végképp eszét vesztett náci banda őrült nevetése, torzsalkodása, bohókás gesztusai kísérik majd. És a nyugati gyógyítók süket csendje, akik hideg megvetéssel nézik saját megkínzott betegük agóniáját… – írta Dmitrij Medvegyev.

Ez is érdekelheti:  Ijesztő változás: Egyre rosszabbul néz ki Zelenszkij

Orosz Hírek

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük