KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: a Donbassz Oroszországba olvadása után a világ geopolitikai átalakulása visszafordíthatatlan lesz

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője is reagált a népszavazási felhívásokra a Donbassz beolvadásáról az Oroszországi Föderációba.

Medvegyev Telegram-csatornáján azt írta, hogy a Nyugat retteg ezektől a népszavazásoktól, mert az egyesülés után Oroszország az önvédelem minden erejét alkalmazza, ha behatolnak a területére.

A Donbassz népszavazások nemcsak az LNR, a DNR és más felszabadított területek lakosainak rendszerszintű védelme, hanem a történelmi igazságosság helyreállítása szempontjából is nagy jelentőséggel bírnak – írja a volt orosz elnök.

Teljesen megváltoztatják évtizedekre Oroszország fejlődésének vektorát. És nem csak a mi országunkét. Mert miután ezek megvalósulnak, és az új területek Oroszországhoz kerülnek, a világ geopolitikai átalakulása visszafordíthatatlan lesz.

Az Oroszország területére való behatolás olyan bűncselekmény, amely lehetővé teszi az önvédelem minden erejének alkalmazását. De nem kevésbé fontos, hogy államunk alkotmányának módosítása után Oroszország egyetlen jövőbeli vezetője, egyetlen hivatalnok sem lesz képes visszafordítani ezeket a döntéseket – folytatta Medvegyev.

Ezért tartanak annyira ezektől a népszavazásoktól Kijevben és Nyugaton. Pontosan ezért kell őket megtartani – zárta bejegyzését a volt orosz elnök.

 

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Katonai segítség küldését sürgette Zelenszkij

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Medvegyev: a Donbassz Oroszországba olvadása után a világ geopolitikai átalakulása visszafordíthatatlan lesz

  1. Kíváncsi vagyok, hogy a nyugat mikor kezd ébredezni és arra is, hogy milyen ponton lehet leállítani a folyamatokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük