A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: Fűkasza és atom

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A tudósítások szerint Bidé Álmos Dzsó, Amerika vidám fingadozással fikuszba hugyozó elnöke, aki már kiválasztása, majd kinevezése előtt is demens vénember volt – szenvedélyes beszédet tartott.

Mindegy miről, hiszen ide s tova két éve tartó regnálása alatt végig időt, személyeket és helyzeteket kever egymásba, így az sem lenne meglepő, ha bármilyen beszéd után hátrafelé indulna a szónoki pulpitustól. Ő maga a szemléltető oktatása a szemünk előtt elporladó politikai életnek. Épp ezért választotta a Politikai Tervezések Nagy Képes, Kapcsos-könyvét elégedetten becsukó láthatatlan és tudhatatlan Nagyúr. A titkos erő vén aktora, a Fekete Ügynök (politikai Levin) 32 éve tette fel a tűzre a harmadik világháború kirobbantásának alaplevét – egy évvel azelőtt, hogy Ukrajna a békés átmenet jegyében kivált volna a Szovjetunióból.

Ma már, a Fekete Ügynök hálózatával hódoltatott területeken az Ügynök fia ad utasításokat – természetesen az apa kinyilatkozásai értelmében: A legjobb, s talán egyedüli módja civilizációnk megőrzésének, ha minél előbb legyőzzük Putyint. Ez a lényeg. A nyílt társadalmak most ostrom alatt állnak – teszi még hozzá, amivel tulajdonképpen bármi hosszú fejtegetésnél világosabban mondja ki, hogy a színek, elmék, nyelvek, hagyományok, történelmek és jellegzetességek összezavarásából kialakuló őrületnek nincs meg az a támogatottsága, ami után már nem kell fegyverrel vigyázni szabályainak (ebben az esetben szabálytalanságainak) betartását. A mérvadó tömegek irtóznak és undorodnak az Ügynök nyílt törekvéseitől, mert látják, érzik – ő maga pusztítja a civilizációnkat.

A civil világ alapból segít a bajba keverteken, de nem rohan a bajt tovább keverni. Ha szövetséget köt valamiben, szövetségesét megbízható partnerként kezeli, s nem barátként. Odaadó baráttá válni jóval hosszabb és göröngyösebb út, mint odaérni egy szövetség aláírásához. Épp ezért nem feltétel, és nem is szokás az álmatlanságban szenvedő szövetséges mellé ülten szintén álmatlanná lenni. Még akkor sem, ha a nyílt hálózat titkos mozgatói demokratikus békebombákkal fenyegetik a sorból kilépőket, akik nem kérnek a műanyag világból, ezért visszaépítgetnék örökbe kapott emberi kapcsolataikra épülő társadalmaikat. És látják, ahogy az USA műanyag elnöke, akit a kirobbantandó háború miatt kellett mindenáron hivatalába emelni – úgy porlik, mint a fűkasza damilja, vagy válnak le a mosogatószivacs nano darabkái.

A csukott szemű és zárt agyú zöldhisztérikák átfogó támadása se másért van, mint a figyelmünk elvonására. Azzal foglalkozzunk, ugyan miért támadhatják a jelenleg legtisztább, s legnagyobb termelőképességű atomreaktorokat, ha amúgy minden szavuk a több s még több áramfelhasználásról szól? És a biológiai egyensúlyról, melyet szakmányban bontanak napelemekkel takart termőföldekkel, GMO termelési módokkal, ceruzavonástól vonásig követelt szántással, monokultúrás termesztéssel, tömik tele nagy lendülettel a Földet műanyaggal? Ahol egyszer damilos géppel vágtak füvet, gazt, ott már hiába kaszálnak később, a szennyezés, a damil törmeléke ott van a növények töveiben. Az ovis teát is műanyag kancsókból műanyag poharakba töltjük, miket használat után műanyag szivaccsal mosogatunk egy műanyag tálcában. Összeszámlálhatatlan helyen használunk műanyag, szintetikus kendőket például a régi szarvasbőr és gyapotból, lenből készült kendők helyett, és zsákunk se kender már, az is műanyag. Mert a zöld szóban védi az állatokat, növényeket – az embert még úgy sem. Az embert túlszaporítja, majd problémát kezel, de mindig annak rovására kezeli, akit ki akar pöckölni a közös játékból.

Mivel a gondolatot épp úgy el lehet téríteni, mint valami repülőt – hadrendbe állították a globális médiát. Ami abban nem szerepel az nincs, ami benne van, az a kétségtelen nyers igazság, amit jó tudással alkalmas kezek –mint a brillt- szép csillogóvá csiszolgatnak. Ezért porladozhat szemünk láttára a műanyag politika nano, s még kisebb méretű részecskékre, amik sejtfalainkon is áthatolva keringenek bennünk.

Ma a kimondáshoz is alkalmasnak ítélik az előkészítés erősségét: ha Magyarország, illetve Orbán Viktor nem áll oda, ahová rendelik, nem hajlandó műanyag életet élni – egyszerűen le kell venni a tábláról. Ezzel együtt csócsáljuk az 1990 óta se készre főzött, idén mégis föltálalt agresszív Oroszország menüt, pedig a világot tönkretevő agresszort máshol kell keresnünk – illetve, még csak keresnünk se kell.

 

Kiemelt képen „Sleepy” Joe Biden amerikai elnök, amint a barátját keresi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: