KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Márki-Zay és az ukrán elnök megegyezett, hogy fegyvereket kapjon Ukrajna

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje egy Twitter bejegyzésben üzent Ukrajna elnökének, ez az üzenet is bizonyítja, hogy megegyeztek abban, hogy ha a baloldal kormányoznak, akkor életbe lépnének a földgáz és kőolaj szállítást érintő szankciók és fegyvereket szállítana a baloldal Ukrajnába – közölte Szijjártó Péter a Facebook oldalán közzétett videóban.

A kormány vizsgálja az EU új szankciós javaslatát – mondta a miniszter Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldal

A bejegyzésből jól látszik, hogy a baloldalon már megegyeztek arról, hogy ha ők kerülnek kormányra, akkor azonnal megszavaznák a gáz és olajszállításra vonatkozó szankciókat, és ha a baloldal kormányozna, akkor azonnal megkezdenék a fegyverszállítást is Ukrajnába – emelte ki a külgazdasági és külügyminiszter, hozzátéve, a Twitter-üzenet világosan alátámasztja az összes eddigi információt, amely szerint ez a megegyezés megszületett.

Szijjártó Péter szerint ha ezt a megegyezést végrehajtják, ha megkezdik a fegyverszállítást Ukrajnába és megszavazzák a földgáz- és kőolajszállításra vonatkozó szankciókat, akkor annak azonnali és rendkívül súlyos következményei lesznek Magyarországra nézve is.

A külgazdasági és külügyminiszter kifejtette: a fegyverszállítások azonnal háborúba sodornák Magyarországot, hiszen azok katonai célpontot jelentenek. A kőolaj- és földgázszállításra vonatkozó szankciók megszavazásával pedig az üzemanyagellátást, a fűtést és azt veszélyeztetnék, hogy Magyarország gazdasága a leállás szélére kerül.

Szijjártó Péter úgy fogalmazott: április 3-án világos döntés előtt áll minden magyar ember. „Aki a Fideszre szavaz, az a békére és biztonságra szavaz, aki a baloldalra szavaz, az a háborúba történő azonnali belesodródást kockáztatja” – mondta.

Ez is érdekelheti:  Kormányinfó (élő) - Gulyás Gergely: Nagyon közel járunk az újabb világháborúhoz

Magyar Hírlap

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük