KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Marija Zaharova: A magyarok és a lengyelek szó szerint harcolnak saját identitásuk megőrzéséért

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kizárólag génmódosított nemzettudat alapján veszik fel őket az Európai Unióba, ezt üzente a Telegram-csatornáján Marija Zaharova a szerbeknek. Az orosz külügyi szóvivő a szerb miniszterelnök-helyettes, védelmi miniszter és a Szerb Haladó Párt elnökének nyilatkozatára reagált.

Milos Vucsevics a Tanjug szerb hírügynökség beszámolója szerint azt mondta, Szerbia az Európai Unió teljes jogú tagja akar lenni, de nem vezetett be és nem is fog szankciókat foganatosítani az Orosz Föderáció ellen. Hozzátette: partnerségeket fognak fenntartani Kínával, valamint az arab világgal, Indiával, Afrikával és Amerikával is.

A szerb politikus aláhúzta: nyilvánvaló, hogy a következő időszakban külföldről és belföldről is nagy nyomás nehezedik majd Alekszandar Vucsics szerb elnökre. Az államfő azonban olyan politikát folytat, amely erősíti Szerbiát. A Politika szerb napilapnak adott interjújában Vucsevics hozzátette: a balkáni ország megvédi a békét, s nem engedi meg, hogy egy újabb világméretű konfliktusba húzzák bele.

Katonailag semlegesek maradunk, nem csatlakozunk semmilyen katonai szövetséghez, így a NATO-hoz sem. Nem veszünk részt ebben az új, világméretű konfliktusban

– tette hozzá.

Zaharova ezzel kapcsolatban azt mondta, ez kiváló beszéd. Szerbia uniós integrációjával kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

Csak az a baj, hogy kizárólag génmódosított nemzettudat alapján vesznek fel bárkit az EU-ba.

Az orosz külügyi szóvivő hozzátette: nézzék csak meg Lengyelországot és Magyarországot, amelyek az Európai Unió teljes jogú tagjaként kénytelenek szó szerint harcolni a saját identitásuk megőrzéséért. Mindezt annak ellenére kell, hogy tegyék, hogy NATO-tagok, és az illegális oroszellenes szankciók mellett szavaztak.

Marija Zaharova végezetül azt üzente Milos Vucsevics szerb miniszterelnök-helyettesnek:

Ne hagyd figyelmen kívül a nyugati ravaszságot: sokat ígérnek, de miután elérték céljukat, nem tesznek semmit.

 

Magyar Nemzet

Kiemelt képen: Maria Zaharova / newstvglobal.com

Ez is érdekelheti:  „Amikor orosz csapatok állnak majd Magyarország határánál…"

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük