KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Már a CNN is kimondja: Közel áll Putyin a győzelemhez

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ez az a pillanat, amire Vlagyimir Putyin orosz elnök várt: amikor már nem sokat kell tennie, és elkönyvelheti a győzelmet – írja a CNN.

Ahogy írják:

„A statikus frontvonalak Ukrajnában a tél közeledtével lassan megszilárdulnak, miközben az eddig tapasztalható kikezdhetetlen morál érzése fokozatosan alábbhagy.” Felhívják a figyelmet arra is, hogy közben egyre nő a feszültség Zelenszkij és a hadsereg főparancsnoka, Zaluzsnij között.”

Oroszország már nem veszíti el sem a háborút, sem az általa elfoglalt területeket. Tehát Ukrajna már biztosan veszít.

A cikk írója, emlékeztet arra, hogy Európában közelednek az uniós választások, és a lengyel gazdák meg torzsalkodnak az ukrán szomszédaikkal.

Az Egyesült Államoktól sem várhat annyi segítséget Ukrajna, mint korábban, mivel a szenátus republikánus képviselői szerda este megakadályozták egy 60 milliárd dolláros, Ukrajnának szánt segélyt tartalmazó törvénycsomag elfogadását, miközben a demokratákkal az amerikai határ- és bevándorlási politikával kapcsolatban  alakult ki patthelyzet.

Joe Biden amerikai elnök szerdán a republikánusoknak könyörgött a pénzcsomag elfogadásáért, azt állítva, hogy Oroszország nem fog megállni Ukrajna határainál, és meg fogja támadni valamelyik NATO tagországot:

…és akkor „olyasvalami történik, amit nem akarunk. Amerikai csapatok harcolnak orosz csapatok ellen”.

Nos, jól látható, hogy változik az Ukrajnával kapcsolatos hozzáállás a mainstream médiában is. Egyfajta előkészítése zajlik annak a lépésnek, amely megpecsételheti a jelenlegi, Zelenszkij által vezetett ukrán rezsim sorsát.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin / Fotó: AFP/Sputnik/Mikhail Metzel

Ez is érdekelheti:  Katonai segítség küldését sürgette Zelenszkij

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük