ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEN LEHET MAJD NYOMON KÖVETNI A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON RENDEZVÉNYT!

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyarország gyalázása állami pénzen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre értetlenebbül állunk a szlovákiai magyar neoliberálisan gondolkodó személyek kirekesztő gyűlölet-megnyilvánulásai előtt a Fidesz-KDNP és Orbán Viktor választási győzelmével kapcsolatban – áll abban a nyilatkozatban, melyet a Szövetség MKP platformjának elnöksége juttatott el a Ma7 szerkesztőségéhez.

A közleményben az áll:

„Platformunk vezetőségét rengetegen keresték meg, hogy ezzel a romboló magatartással (most konkrétan a Pátra Rádióban) valamit tenni kéne. Foglalkozunk a témával és keressük a válaszlehetőségeket, szívesen veszünk bármi jó ötletet ebben a felháborító ügyben.”

A Pátria Rádióban hétfő reggel a Fidesz-KDNP és Orbán Viktor vezette Magyarországot egy politikai elemzőként bemutatott személy – a műsorvezető aktív rásegítésével – fasiszta kleptokráciának nevezte.

Tették mindezt a szlovákiai közszolgálati médiában, amely a szlovákiai magyarok adóinak köszönhetően is létezik. Hallgatói elsősorban mi vagyunk, felvidéki magyarok.

Emeljük fel hangunkat közösen az ilyen antidemokratikus, kirekesztő gyűlöletbeszéddel szemben! A Pátria Rádiótól elvárjuk a helyreigazítást – zárul a nyilatkozat.

A nyilatkozat aláírói a Szövetség MKP Platformjának elnökségi tagjai: Bárdos Gyula, Beke Beáta, Berényi József, Cziprusz Zoltán, Farkas Iván, Forró Krisztián, Furik Csaba, Őry Péter, Viola Miklós

 

Kiemelt kép: Fotó: Wikipedia / Thomas Ledl

Ma7.sk

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: