KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar Péter „svájci” magyarja korábban szégyennek nevezte Magyarországot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról már korábban hírt adtunk, a Magyar Péter által április 6-ára szervezett és megtartott tüntetésen a svájci magyarok nevében szólalt fel a tüntetésen résztvevők előtt egy bizonyos Keresztesi Péter nevű, de egyébként csak 2019 óta Svájcban élő ember. Akkor a valódi és működő svájci magyar szervezetek vezetője konkrétan hazugságnak nevezte Keresztesi Péter állításait, akit ők nem ismernek, egyetlen magyar szervezetnek sem tagja Svájcban. A Magyar Nemzet most arról ír, hogy ugyanez az ember még 2022-ben úgy állt ki Zelenszkij mellett, hogy szégyennek nevezte Magyarországot.

Magyar barátja 2022-ben, a magyarországi választások előtt Orbán Viktornak üzenő Zelenszkij videóját osztotta meg azzal a felirattal, hogy „szegyen a hazam”, a sajátos véleményt pedig egy ukrán és egy uniós zászlóval látta el.

Ez is érdekelheti:  Tiltakoznak a valódi svájci magyarok a Magyar Péter tüntetésén nevükben felszólaló, de számukra ismeretlen „svájci“ szónok hazugságai ellen

Amint arra sokan emlékezhetnek, Volodimir Zelenszkij először a magyarországi kampány utolsó heteiben bírálta élesen egy nyilatkozatban Magyarországot és Orbán Viktor miniszterelnököt. Az ukrán államfő az Európai Tanács ülésén videós bejelentkezésben beszélt az uniós tagállamok vezetőihez, és külön kitért hazánkra.

Az ukrán elnök provokatív, nyegle stílusban, tegeződve fordult Orbán Viktorhoz, és követelte, hogy Magyarország azonnal döntsön, engedje át a fegyverszállítmányokat és támogassa az Oroszország elleni uniós szankciókat. Ezt az üzenetet terjesztette tehát a dollárbaloldal mellett kiálló Keresztesi.

Ez is érdekelheti:  Kik állnak valójában Magyar Péter mögött? - összefüggések, tények, bizonyítékok

Magyar Péter rendezvényének felszólalója 33 éves, 8 éve Svájcban él. Az április 6-ai rendezvényen szintén részt vevő Láng Balázs (az MSZP–Párbeszéd szövetség kommunikációért és kampányért felelős egykori igazgatója) arról beszélt a Magyar Hangnak, hogy Keresztesi a barátja és csak miatta volt a backstage-ben. Keresztesi 2024. március 25. óta rendszeresen közzétesz bejegyzéseket Magyar Péterről és mozgalmáról.
A Svájcban élő férfi azonban régóta aktív közéleti témákban a közösségi médiában. Kritizálta a 2022-es gyermekvédelmi népszavazást. 2022-ben még ő is Márki-Zay Pétert támogatta, és többször megosztotta a momentumos Szemző Áron bejegyzéseit.

Magyar Péter tehát a háborúpárti dollárbaloldalról választott felszólalót, azt a Keresztesi Pétert, aki az ukránok mellé állva, Svájcban élve nevezte szégyennek Magyarországot.

 

Kiemelt képen: Magyar Péter, Láng Balázs / Fotó Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük