KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyar középiskolásoknak szervez oroszellenes órát az Amnesty International

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A középiskolás korosztályt “célzó” online eseményt az Amnesty International Magyarország szervezi a Facebookon. Vajon beszámolnak majd az ukrán fegyveres erők hadifogolykínzásairól? Vagy arról, hogyan kezdődött a háború 2014-ben?

A Kárpátalján elkövetett magyarellenes atrocitásokról érdekes módon nem szervez online kurzust a nemzetközi szervezet, pedig arra nagyobb lenne az érdeklődés.

Az esemény leírásában olvasható, hogy a céljuk a fiatalok átnevelése: “A foglalkozásnak az is célja, hogy a háború elleni fellépésre és szolidaritási akciókra bátorítsa a fiatalokat”.

A 90 perces óra az orosz megszállás során Ukrajnában elkövetett jogsértéseket járja körbe és bemutatja, hogy a fegyveres konfliktusok hogyan sértik az emberi jogokat, valamint érinti a háborús és emberiség ellen elkövetett bűncselekmények és az elkövetésükkel járó büntetőjogi felelősség témáját.

Ne hagyjátok, hogy egy olyan szervezet mossa a gyerekeitek agyát, amelyet számos országban már betiltottak és szemet huny az ukránok által elkövetett bűncselekmények felett.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Hivatalos: tűzparancsot kaptak Bidenéktől az ukránok

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük