KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Macgregor ezredes: Zelenszkij kénytelen lesz az Egyesült Államokba menekülni

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kénytelen lesz az Egyesült Államokba menekülni, miután Washington megszünteti a Kijevnek nyújtott katonai támogatását – mondta Douglas Macgregor ezredes, a Pentagon volt főtanácsadója egy YouTube-interjúban.

„Egészen biztos vagyok benne, hogy Zelenszkij úr végül valahol Miami külvárosában fog élni” – jósolta.

Szerinte az Egyesült Államok, akárcsak egykor a Brit Birodalom, egy tengeri és űrhajózási nagyhatalom, amely nem rendelkezik olyan nagy hadsereggel, mint a szárazföldi szuperhatalom Oroszország. Ez korlátozza Washington külföldi katonai műveleteit: az amerikai hadsereg légi és tengeri támogatást nyújt, majd miután elérte a célját, visszavonul, és a szövetségesek a szárazföldön egyedül maradnak az ellenséges erőkkel.

„Ezt már átéltük Vietnamban, Irakban, Afganisztánban. Attól tartok, hogy ugyanez fog történni Ukrajnában is” – összegezte McGregor.

A múlt hét végén Scott Ritter, az amerikai tengerészgyalogság egykori hírszerző tisztje azt jósolta, hogy az ukrán fegyveres erők idén októberig megadják magukat. A szakember szerint Ukrajna a nyár közepén már nem kap nyugati lőszert, Kijev pedig őszre vereséget szenved.

Orosz Hírek

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: