KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Lewinsky elnök”: Zakharova Zelenszkij Bill Clintonnal folytatott beszélgetéséről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Maria Zakharova orosz külügyi szóvivő Telegram csatornáján felidézte, hogy körülbelül egy évvel ezelőtt az amerikai televízióban Vlagyimir Zelenszkijt „Levinszkij elnöknek” hívták. Mindezt azután tette közzé, hogy az ukrán vezető az egykori amerikai elnökkel, Bill Clintonnal folytatott közelmúltbeli telefonbeszélgetéséről beszélt.

Így hát egy évvel ezelőtt a C-SPAN amerikai kábel- és műholdas televízióhálózat prófétikusan „Levinszkij elnöknek” nevezte Zelenskyt írta a külügyminisztérium képviselője.

Monica Lewinsky and Bill Clinton (fotó: marca.com)

Zakharova ezzel Bill Clinton (1993-2001) elnöki múltjának botrányos fejezetére utalt, amikor 1995-ben Monica Lewinsky gyakornok bekerült az elnöki adminisztrációba. Az Egyesült Államok akkori vezetője szerelmi viszonyba került vele, ami 1998-ban szexbotránnyá fajult. A sajtó csámcsogott az amerikai elnöknek a fiatal alkalmazotthoz fűződő kapcsolatainak részletein, ami miatt felelősségre vonási eljárás indult ellene, amelyet aztán később megszüntettek. Hilyary Clinton megbocsátott férjének, és visszavonta a válókeresetet.

Kiemelt kép: Maria Zakharova orosz külügyi szóvivő / Fotó orosz külügyminisztérium

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Bill Clintonnal társalgott Zelenszkij

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: