KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Levédia krónikása: Hová is tartunk?

A fenti videóval kapcsolatban egy hozzászóló cinikusan azt írta: „Ide tart Viktor király is.”

Biztosan nem, tisztázzuk csak, pontosan miért!

Már csak azért sem, mert a BRICS-nek MÉG TÁRSULT TAGJA SEM lehet olyan ország, amelyik a szervezet bármely tagja ellen is szankciókat léptetett életbe. Márpedig, mi, ugye, csatlakoztunk az Oroszország elleni szankciókhoz.

Nem úgy, mint nagyszerű szövetségi rendszereinkben. A BRICS TAGÁLLAMAI SZÁMÁRA, ugyanis, SZIGORÚAN TILOS EGYMÁS ELLEN SZANKCIÓKAT HOZNI. Aki ezt teszi, AZT AZONNAL KIZÁRJÁK A SZERVEZETBŐL. Képzeljük el, hogy Brüsszelt, az ellenünk hozott szankciók miatt, kizárják az Európai Unióból… Ugye-ugye?

A BRICS nem sérti, nem vadássza le tagjainak szuverenitását. A BRICS nem avatkozik be tagországai polgárainak magánéletébe, hálószoba titkaiba. Nem szól bele a gyermeknevelésbe. A BRICS, továbbá NEM SZOKTA POLITIKAI FELTÉTELEKHEZ KÖTNI A TAGORSZÁGOKNAK JÁRÓ KIFIZETÉSEKET.

A BRICS tagországainak gazdasági felvirágzásával, az annak útjában álló AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSÁVAL foglalkozik. Nem pedig azzal, hogy például, az emberek netán eldobják üdítős palackjaik kupakjait. Az emiatt pedig eltávolíthatatlannak előírt kupak miatt -, segédeszköz használata nélkül – lehetetlen inni a szomjasan megvásárolt üdítőitalból anélkül, hogy ivás közben a fele mellé ne folyna, vagy ki ne löttyenne, rá az ember ruhájára.

Az előbbiekben említett szempont okán a BRICS tehát nem olyan, mint „nagyszerű” Uniónk. AMELY ELVESZI AZT, AMIT ADOTT,

és belőle finanszírozza az ukrán tömeggyilkos náci rezsim népirtó háborúját orosz kisebbsége ellen.

Az “Egri csillagok” elején Gábor pap így próbálja vigasztalni az odaveszettnek hitt kislányukat sirató Cecey házaspárt: “Az isten adta, az isten elvette”.

De hát miért vette el, hogyha adta?”- jajdult föl erre Cecey uram.

Tényleg – miért veszi el Uniónk azt, amit eddig adott? Amit – állítólag – azért adott, hogy a mi országunk is virágozzék, együtt a többiekkel.

Ez is érdekelheti:  Kocsis Máté: Mostanában olyanokra lőnek, akik békét akarnak

Aztán pedig…

A BRICS egyetlen állama sem kezdett háborút senkivel.

Oroszország megtámadta a szegény, védtelen Ukrajnát? Pontosan annyira, amennyire a hitleri Németországot támadták meg 1944 őszén. Öt évvel az után, hogy Németország maga kezdett háborút egész Európa ellen. Az általa indított háború a végén magát Németországot is elérte. Az ország romba dőlt, hárommillió ártatlan német civil odaveszett.

1945 áprilisában Hitler, hogy hatalmát mentse, parancsba adta a berlini földalatti vízzel történő elárasztását – noha berliniek tízezrei húzódtak oda a harcok, az ágyúzások elől. Elfuserált kijevi utóda saját népének tízezreit küldi az orosz front véres húsdarálójába, csakhogy elodázza elkerülhetetlen végzetét.

Ukrajna bő tíz éve háborút kezdett Oroszország, az orosz világ ellen. Ez a kép 2014. május 26-án készült: ukrán helikopterek lövik, rakétázzák Donyecket. Hadüzenet nélkül, 93 hónappal az előtt, hogy Oroszország- önmaga és honfitársainak védelmében VISSZACSAPOTT. Ezzel kezdődött az UKRÁN-OROSZ HÁBORÚ.

Oroszország meg sem próbálta kötelezni a BRICS többi tagállamát arra, hogy pénzzel katonákkal szálljanak be az Ukrajna elleni háborújába.

Hová is tartunk?

Próbálunk Kelet, Oroszország – a béke – felé tapogatózni. Baj? Brüsszelben ez baj. Mindazok számára is baj, akiknél az oroszok elleni gyűlölet erősebb, mint a saját hazájuk iránt érzett szeretet.

 

Írta: Levédia krónikása

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük