KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Legyél meleg*” – avagy, a Sátán hithirdetői…

Mintha a zsidóság eltérne a „normális emberektől”, és akiket ezért a „normális emberek” közé be kellene erőltetni… – ezt sugallja az a plakát, ami épp most forog a neten, a közösségi oldalakon. Illetve azt is sugallja, hogy a többség abnormálisnak tartja a zsidóságot. Éppen olyan ez a plakát, mint az SZDSZ egykori kérdése: Ki a magyar? Igaz, ez a plakát – és az a kérdés egy tőről fakad.

Valami undorító, keresztény-, és magyarellenes, hazug szellemiség késztet effélére beteges gondolkodású és a Teremtés logikájától eltérő gondolkodású embereket arra, hogy a saját ostobaságukat terjesszék, a saját zsákutcájukba tereljenek másokat. Ugyanakkor minden normális ember előtt – legyen az zsidó vallású, keresztény, magyar vagy más nációbeli –, le is járatják magukat, mert a zsidó vallású ember is Isten parancsainak sárba tiprását látja ebben a plakátban, amellett, hogy az ő vallását, nemzetségét használják fel az Isten elleni háborújukban… ami eleve vesztésre ítéltetett. Istennel csak a szánalmas és ostoba ember hadakozik. Attól, hogy ezt a szellemiséget egyre inkább sikerre viszik a világban, nem jelenti azt, hogy ez a szellemiség tükrözi a normalitást. A normalitás ugyanis egyedül: az isteni elgondolás, amely a Teremtésben, a férfi és nő különbözőségében, a családban jelenik meg. Minden ettől eltérő szexuális vonzalom és társadalomra erőltetett tézis, a normális társadalomban elvetendő. Gyermekeinket sem erre akarjuk nevelni.

A zsidóság, ilyen szövegkörnyezetben való említése viszont olyan mértékű vad és rejtett antiszemitizmus, amilyet csak a hitleri Harmadik Birodalomban (s talán, a most kialakulni látszó negyedikben) tapasztalt a zsidó közösség. Így tehát, megengedhetetlen! Ugyanis az, hogy a beteges, az emberi méltóságtól távol álló csoportok közé sorolják a zsidó népet, a legaljasabb dolgot követik ellene, még akkor is, ha úgy állítják be, mintha védeni igyekeznének a zsidóságot. Az egyszerű polgár, egészen más konzekvenciát von le a plakát olvastán. Úgy gondolja, hogy: „na a zsidók is benne vannak ebben az LMBTQ-s csapatban”… és általánosít, utálkozik, mert erre kényszeríti az Amnesty International.

Ez is érdekelheti:  Brüsszel kicsinyes és hatástalan bojkottja

Tehát, ez a kitett plakát a hitleri birodalom gondolkodásmódját idézi, ördögi gyűlöletkeltését alkalmazza, gyűlöletet kelt és súlyosan árt a plakáton felsorolt  közösségeknek. A zsidóságra és a magyarságra nézve pedig, kifejezetten megalázó és hazug. Ugyanis, Magyarországon nem kell a zsidókat beimádkoznia ennek az agyatlan társaságnak (Amnesty Internacional) az elfogadott vallások vagy a normalitás pártján lévő emberek közé. Mert a zsidó is éppen úgy utálja e felforgató és minden erkölcsi érzékkel szembenálló csoportot, amely egy ostoba értékrend ostoba kiszolgálója, egy ostoba ember pénzén. A halál kultúrájának és az abnormalitásnak a „hithirdetői” ezek, de nevezhetjük őket a Sátán evangélistáinak is.   

A Zsidó Hitközségek nevében kikérném magamnak, hogy a zsidóságot ezeken a plakátokon az Isten elleni harcba belevigyék! Mózes szigorú ítéletet mondott a plakát készítőiről! A zsidóság pedig, ehhez tartja is magát… Tehát, nem kell az Amnesty védelme a magyar zsidóságnak. Mert, ha jól emlékszem sem Köves Slomo főrabbi, sem más zsidó vezető nem vett részt a prájdon és nem tüntetett a furcsa családok mellett, ahol két anya vagy két apa neveli (félre) a gyermeket. Ilyesmit a „Lauderban” sem tanítanak! Magyarán: ennek a plakátnak nincs helye sem buszmegállókban, sem másutt, ahol normális magyar, keresztény, zsidó sváb, szerb… emberek járnak-kelnek. Az Amnestyt persona non grata-nak kellene tekinteni, és be kellene tiltani Magyarországon is. Ahogy, azt már erkölcsileg érzékenyebb országokban meg is tették…

Stoffán György

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük