„Legyél meleg*” – avagy, a Sátán hithirdetői…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mintha a zsidóság eltérne a „normális emberektől”, és akiket ezért a „normális emberek” közé be kellene erőltetni… – ezt sugallja az a plakát, ami épp most forog a neten, a közösségi oldalakon. Illetve azt is sugallja, hogy a többség abnormálisnak tartja a zsidóságot. Éppen olyan ez a plakát, mint az SZDSZ egykori kérdése: Ki a magyar? Igaz, ez a plakát – és az a kérdés egy tőről fakad.

Valami undorító, keresztény-, és magyarellenes, hazug szellemiség késztet effélére beteges gondolkodású és a Teremtés logikájától eltérő gondolkodású embereket arra, hogy a saját ostobaságukat terjesszék, a saját zsákutcájukba tereljenek másokat. Ugyanakkor minden normális ember előtt – legyen az zsidó vallású, keresztény, magyar vagy más nációbeli –, le is járatják magukat, mert a zsidó vallású ember is Isten parancsainak sárba tiprását látja ebben a plakátban, amellett, hogy az ő vallását, nemzetségét használják fel az Isten elleni háborújukban… ami eleve vesztésre ítéltetett. Istennel csak a szánalmas és ostoba ember hadakozik. Attól, hogy ezt a szellemiséget egyre inkább sikerre viszik a világban, nem jelenti azt, hogy ez a szellemiség tükrözi a normalitást. A normalitás ugyanis egyedül: az isteni elgondolás, amely a Teremtésben, a férfi és nő különbözőségében, a családban jelenik meg. Minden ettől eltérő szexuális vonzalom és társadalomra erőltetett tézis, a normális társadalomban elvetendő. Gyermekeinket sem erre akarjuk nevelni.

A zsidóság, ilyen szövegkörnyezetben való említése viszont olyan mértékű vad és rejtett antiszemitizmus, amilyet csak a hitleri Harmadik Birodalomban (s talán, a most kialakulni látszó negyedikben) tapasztalt a zsidó közösség. Így tehát, megengedhetetlen! Ugyanis az, hogy a beteges, az emberi méltóságtól távol álló csoportok közé sorolják a zsidó népet, a legaljasabb dolgot követik ellene, még akkor is, ha úgy állítják be, mintha védeni igyekeznének a zsidóságot. Az egyszerű polgár, egészen más konzekvenciát von le a plakát olvastán. Úgy gondolja, hogy: „na a zsidók is benne vannak ebben az LMBTQ-s csapatban”… és általánosít, utálkozik, mert erre kényszeríti az Amnesty International.

Tehát, ez a kitett plakát a hitleri birodalom gondolkodásmódját idézi, ördögi gyűlöletkeltését alkalmazza, gyűlöletet kelt és súlyosan árt a plakáton felsorolt  közösségeknek. A zsidóságra és a magyarságra nézve pedig, kifejezetten megalázó és hazug. Ugyanis, Magyarországon nem kell a zsidókat beimádkoznia ennek az agyatlan társaságnak (Amnesty Internacional) az elfogadott vallások vagy a normalitás pártján lévő emberek közé. Mert a zsidó is éppen úgy utálja e felforgató és minden erkölcsi érzékkel szembenálló csoportot, amely egy ostoba értékrend ostoba kiszolgálója, egy ostoba ember pénzén. A halál kultúrájának és az abnormalitásnak a „hithirdetői” ezek, de nevezhetjük őket a Sátán evangélistáinak is.   

A Zsidó Hitközségek nevében kikérném magamnak, hogy a zsidóságot ezeken a plakátokon az Isten elleni harcba belevigyék! Mózes szigorú ítéletet mondott a plakát készítőiről! A zsidóság pedig, ehhez tartja is magát… Tehát, nem kell az Amnesty védelme a magyar zsidóságnak. Mert, ha jól emlékszem sem Köves Slomo főrabbi, sem más zsidó vezető nem vett részt a prájdon és nem tüntetett a furcsa családok mellett, ahol két anya vagy két apa neveli (félre) a gyermeket. Ilyesmit a „Lauderban” sem tanítanak! Magyarán: ennek a plakátnak nincs helye sem buszmegállókban, sem másutt, ahol normális magyar, keresztény, zsidó sváb, szerb… emberek járnak-kelnek. Az Amnestyt persona non grata-nak kellene tekinteni, és be kellene tiltani Magyarországon is. Ahogy, azt már erkölcsileg érzékenyebb országokban meg is tették…

Stoffán György

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük