Faina Savenkova: Rossz gyerekek

Lavrov: az Ukrajnába szállított Harpoon rakéták már nem fenyegetik az orosz haditengerészetet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz fegyveres erőknek az odesszai tengeri kikötő katonai infrastruktúrájára mért csapása után a Harpoon hajóellenes cirkálórakéták (ASC) már nem jelentenek veszélyt Oroszországra – jelentette ki ma Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a Kongói Köztársaságban tett látogatását követően.

 

„Ami a célpontokat illeti, amelyekre nagy pontosságú csapásokat mértek, azok az odesszai kikötő egy külön részében, az odesszai kikötő úgynevezett katonai részében találhatók, és ezek a célpontok az ukrán haditengerészet harci hajói és egy lőszerraktár volt, ahová nemrég szállítottak Harpoon rakétákat . Ezeket az orosz fekete-tengeri flotta elleni támadásokra szánták.” – jelentette ki.

„Objektív szakértők is megerősítették azt, amiről a kezdetektől beszéltünk, hogy az odesszai kikötő gabonaterminálja jókora távolságra van a katonai egységtől, tehát nincs akadálya annak, hogy a gabonát az Isztambulban aláírt megállapodásoknak megfelelően szállítsák ki.” – jegyezte meg az orosz diplomácia vezetője.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások
%d bloggers like this:
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkolót észleltünk!!!

Kérjük engedélyezze az internetfigyelo.com -on a reklámok megjelenítését azzal, hogy kikapcsolja a reklámblokkolót a böngészőjében!

Ezzel segíti a honlap működtetésének fenntartását.

Köszönjük!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock