KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lavrov az amerikai biológiai laboratóriumok ukrajnai tevékenységének tisztázását követeli

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint, bár az Egyesült Államok azt állítja, hogy az Ukrajnában folytatott biológiai tevékenysége polgári jellegű volt, azonban a felszabadított területeken található „leletek” másról árulkodnak.

„Az SVO erői által a Donbass felszabadított területein és a szomszédos területeken található katonai biológiai laboratóriumokban felfedezett leletek egyértelműen a biológiai és toxinfegyverek tilalmáról szóló egyezmény közvetlen megsértésére utalnak. Bemutattuk a dokumentumokat Washingtonnak és az ENSZ Biztonsági Tanácsának” – mondta Szergej Lavrov. 

A miniszter megjegyezte, hogy folytatódik a bizonyítékok további begyűjtése. Közleménye szerint az amerikai kormányzat a tények ellenére próbálja „kimosni” magát azt állítva, hogy Ukrajnában minden biológiai kutatás kizárólag békés, polgári célzatú volt. Erre azonban nincs bizonyíték – hangsúlyozta Lavrov.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Lemondott a dél-koreai miniszterelnök, áll a bál az ázsiai országban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük