KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kuleba szerint az évfordulón nagy események várhatóak, amelyekre Oroszország emlékezni fog

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Február 23-án és 24-én, a háború kezdetének évfordulóján nagy események várhatóak, amelyekre Oroszország emlékezni fog – mondta Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter, akit a TSZN idéz.

“Nagyszerű események” lesznek New Yorkban február 24-én és 23-án. <…> Sok fontos politikai jelzés lesz, lesznek döntések a szankciókról, a fegyverekről, lesznek az egység szimbólumai, és ez minden szinten meg fog történni” – mondta.

Korábban a RIA Novosztyinak úgy értesült, hogy az ENSZ Közgyűlése egy nyugati országok által javasolt oroszellenes határozattervezetet vitat meg “az ukrajnai átfogó, igazságos és fenntartható béke alapelveiről”. A határozattervezetről várhatóan a Közgyűlés február 22-i rendkívüli ülésszakán szavaznak majd.

Oroszország állandó ENSZ-megbízottja, Vaszilij Nebenzia hangsúlyozta, hogy a kijevi tűzszüneti kezdeményezésekben megfogalmazott feltételek tudatosan elfogadhatatlanok. Szavai szerint Zelenszkij “béketerve” egy gúnyolódás. Az állandó képviselő az ilyen projekteket, “legyen szó valamiféle ‘békeformuláról’ vagy ‘békecsúcsról’, nyilvánvalóan vaktölténynek nevezte, amelyek célja kizárólag a propaganda hatás.

Orosz HírekKiemelt kép: Dmitro Kuleba Fotó: Novosti UA

Ez is érdekelheti:  Súlyos ukrán ATACMS-támadás Szevasztopol ellen - civilek, köztük több gyermek is életét vesztette (videó)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük