KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Közúti közlekedést érintő változások 2011. július 1-étől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Cél: a BÜNTETÉS!

Jó tudni!! Mindez a „rend” védelmében – lehet a pénztárcákat nyitogatni, mert ha van sapkája, azért, ha nincs, meg azért BÜNTETNEK!!!  Ok mindig lesz, ebben semmi kétség!!!

Felháborító az egészben, hogy a közlekedés garázdáit képtelen kiszűrni a rendőrség. Azokat, akik magatartásukkal ténylegesen fenyegetik a többieket.

Láthatóan az egész arra megy ki, hogy a legapróbb szabálytalanságért is hatalmas összegeket lehessen kiszabni büntetésként. Valóban az lesz a helyzet, hogy lényegében azokat büntetik, akiknek gépjárműve van. Mert ezek alapján valóban mindenért büntetni lehet.

Mellékletek:

1.) Közlekedést érintő változások – 2011
2.) PONTRENDSZER
Nemzeti InternetFigyelő

Ez is érdekelheti:  Trump nyerte Dél-Karolinát, legyőzte Nikki Haley-t a saját államában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Közúti közlekedést érintő változások 2011. július 1-étől

 1. Megjegyzés:
  A háttérhatalom utasításait maximálisan teljesítő és ,a magyar emberről az utolsó, bőrt is lehúzni akaró, PÉNZ BEHAJTÁSRA szakosodott JAFFA KORMÁNY ,intézkedése többek között a sebesség túllépését 30ezer forint-300ezer forintba határozza meg. Ehhez GPS mérést alkalmaznak.
  Ennek alapján kiküldött határozat a „szabályszegés” helyét egy olyan házszámba határozza meg,amely /aki ismeri a GPS-t tudja miről beszélek /valójában nem létezik a GPS szerint. Meg adnak még koordinátákat,melyek alapján a GPS által beazonosítani sem lehet. Mindezt teszik egy kritikus helyen,ahol és sok lehet ilyen,meg lehet győződni,helység vége után is lakott területet tart nyilván a GPS!
  Jó volna ha nagy tudású nemzettestvéreink vizsgálnák annak lehetőségét,hogy a GPS esetleges hibalehetőségét figyelembe véve történt e valódi szabályszegés!? Egy „bemért” sebesség korlátozott hely esetén lehetséges e egyáltalán pár száz méteres tévedés? MERT EZ NEM MINDEGY!!!
  Szabó József
  http://www.hitvallasom.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük