KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kövér László hamarosan kiüti Apró Antalt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Új rekord születhet az Országgyűlésben, mégpedig a házelnöki tisztség betöltésében, ugyanis Kövér László, aki 2010. augusztus 6-a óta a Tisztelt Ház elnöke, már 4940 napja tölti be ezt a közjogi méltóságot – írja a Magyar Nemzet.

A cikk szerzője rámutat arra, hogy ennél több időt a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottsága és a Hazafias Népfront Országos Tanácsa együttes javaslatára az az Apró Antal töltött el házelnökként 1971. május másodika és 1984. december 19-e között házelnökként az Országgyűlés épületében, aki Gyurcsány Ferenc feleségének, Dobrev Klárának volt a nagyapja és aki személyesen felügyelte a Nagy Imre és társai ellen folytatott pert, és aki bejelentette a miniszterelnök kivégzését az Országgyűlésben.

A Magyar Nemzet cikkírója kiemeli azt a tényt, hogy mindezek után került a szemlőhegyi ingatlan az Apró család tulajdonában, amelyben jelenleg Gyurcsány Ferenc, és felesége Dobrev Klára, Apró Antal unokája él, és amelytől mostanság kívánnak megszabadulni.

Ezek a nyers tények és természetesen az is, hogy Kövér László 31 nap múlva, március 16-a után már a leghosszabb ideje hivatalban lévő házelnök lesz az Országgyűlés épületének átadása, azaz 1894 óta.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Kövér László / Fotó: MTI/Ujvári Sándor

 

Ez is érdekelheti:  Biden figyelmeztette Izraelt, Trump kiállt a megtámadott ország mellett (videó)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük