A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kovács Zoltán a The Atlanticnak: Magyarország megvédi Orbán Viktor újraválasztását

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A The Atlantic hasábjain jelent meg Kovács Zoltán véleménycikke arról, hogy kritikusaink a nemzetközi fősodratú médiában még mindig keményen dolgoznak azon, hogy aláássák a választások hitelességét. Pedig számos szakértői csoport elismerte, hogy adottak a megfelelő alapok a választás tisztességes lebonyolításához.

Az április 3-i magyarországi parlamenti választások eredménye nem jelent veszélyt az európai demokráciára. Valójában éppen annak győzelmét mutatja – hangsúlyozta a The Atlantic hasábjain megjelent véleménycikkében Kovács Zoltán, hozzátéve: itt az ideje, hogy ezt végre megértsék a magyar kormány kritikusai is, akik keményen dolgoztak azon, hogy aláássák a választások hitelességét. A nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár ugyanakkor kiemelte: állításaikkal ellentétben a választási megfigyelők és szakértői csoportok is megerősítették, hogy a választások szabadok és tisztességesek voltak. Sőt még az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) is elismerte, hogy a választási rendszer megfelelő alapot biztosít a demokratikus választások lebonyolításához – húzta alá. Kovács Zoltán szerint hazánk nemzetközi kritikusaival ellentétben a magyar választók többsége – több mint 54 százaléka – világosan megértette, hogy a jelenlegi regionális és globális helyzetben nem hozzá nem értő, tapasztalatlan vezetőkre van szükség. A választások napján a magyar választópolgárok azért mentek el ilyen nagy számban – csaknem hetven százalékban – szavazni, hogy napjaink kaotikus nemzetközi politikai környezetében támogatásukról biztosítsák Orbán Viktor miniszterelnököt és kormányát. Emellett – folytatta – az elmúlt 12 év alapján a választók úgy ítélték meg, Orbán Viktor a legalkalmasabb jelölt arra, hogy kiálljon értük és megvédje Magyarország nemzeti érdekeit.

Az egyesült ellenzék viszont nem volt képes vonzó alternatívát kínálni, élén egy olyan miniszterelnök-jelölttel, aki kampánya során gyakorlatilag a magyar társadalom valamennyi csoportját megsértette

– rögzítette az államtitkár.

Mandiner

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: