A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kósa Lajos: a választás a magyar és az európai elitnek is üzent

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az országgyűlési képviselő-választáson a magyar választók azt mondták, nem akarnak háborút, arra szavaztak, akik a békét és a biztonságot jelentik – mondta Kósa Lajos, a Fidesz újra mandátumot szerző debreceni képviselője a párt helyi kampányértékelő rendezvényén.

A Fidesz alelnöke, aki Hajdú-Bihar megye 1. választókerületében indult képviselőjelöltként úgy folytatta: a választók arra a Magyarországra szavaztak, amely a Fidesz politikájának három pillére, a munka világa, a családtámogatás és a biztonság

Azt mondta, a választók félreérthetetlen üzenetet küldtek országosan és Hajdú-Bihar megyében is, ahol mind a hat egyéni választókerületben Fidesz-győzelem született.

„Küzdelmes időszakon vagyunk túl és újra lehetőséget kaptunk, hogy tovább dolgozzunk a városért, a választókért a következő négy évben” – mondta a politikus.

Pósán László, Hajdú-Bihar megye 2. választókerületében újraválasztott országgyűlési képviselő szerint „újra történelmet csináltak”, szerinte Európában is egyedülálló, hogy a politikai közösségük 25 éve dolgozhat Debrecen érdekében.

Azt mondta, „olyan történelmi fejlődés ajtajában állunk, ami meghökkentő lesz, és az elkövetkező négy évet biztos, hogy meg fogjuk nyerni”.

Tasó Lászó, Hajdú-Bihar megye 3. választókerületének országgyűlési képviselője szerint az emberek a biztonságot, a békét, a gyarapodást és az erős közösségeket jelentő politikai szövetségre szavaztak.

„Győzött a józan ész” – értékelte röviden a választás eredményét a képviselő.

 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: