KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kormányinfó – Elmaradnak a Szent István napi rendezvények

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a mai Kormányinfón arról tájékoztatott, hogy tekintettel a járványügyi helyzetre, a kormány szerdai ülésén  az operatív törzs javaslatára úgy döntött, hogy a Szent István napi rendezvényeket, tehát a tűzijátékot és a légiparádét sem tartja meg. 

A tisztavató meg lesz tartva.

Arról is döntött a kormány, hogy augusztus 15-ig érvényben maradnak a korlátozások az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvényekre vonatkozóan, és a továbbiakról július végén döntenek majd.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kormányinfó – Elmaradnak a Szent István napi rendezvények

 1. Kedves honfitársaim!
  Ahogy észlelitek , semmi gond , ez már egy totál diktatúra!!!
  A szájkosár már oly nagy kárt okozott az emberek idegrendszerében, hogy már nem is reagálnak, olyanok mint a birka ide terelem oda terelem az egyetértés természetes, hogy a emberi elmében helyet foglaló vírus nehogy megfertőzze az állományt!
  „ de ha egy „fin..got“ elengeded van rajtad egy alsónadrág és egy farmernadrág és a gázmolekula érdekes módon keresztül megy a szűrön! a gázmolekula lényegesen nagyobb mint egy vírus! A munkavédelmi előírásoknál egy 5000 ppm CO2 káros a szervezetre vagy is az agy működését károsítja, a szájkosár alatt 2 percen belül 20.000 ppm CO2 a mennyiség amit belélegzel!
  Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy az állomány szép lassan de károsult! A 4 hónapos szájkosár használata meghozta a várt eredményt!
  Már nem is merem leírni, hogy Európa szerte de világszerte is tiltják a népek kultúrájához kapcsolódó rendezvényeket, egy gyökértelen a múltját és kultúráját nem ismerő semleges emberi állományra van szükségük! Dolgozni „szolgálni“ fogyasztani és természetesen a nyugdíjad előtt távozni az élők sorából, nehogy teher maradj a megmaradt állományra!

  Nem figyelmeztetek senkit, hogy ébresztő, teljesen fölösleges mert már nem értik! A férgese elhullik, így lényegesen több helyünk marad az egészségesen gondolkodók számára!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük