KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kormánybuktató tüntetést szervez ma estére Magyar Péter

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Több mint három órán át hallgatták ki Magyar Pétert a Fővárosi Nyomozó Ügyészségen az úgynevezett Völner–Schadl-ügy kapcsán nyilvánosságra hozott hangfelvétele miatt.

Kipukkadt a lufi – így reagált Gulyás Gergely a közzétett Magyar Péter-féle hangfelvételre reagálva, amelyből semmi konkrétum nem derült ki, azon csupán egy egy rossz minőségben rögzített, zavaros beszélgetés hallható, amelyet korábbi feleségével, Varga Judittal folytatott. Gulyás Péter Magyarország Kormánya hivatalos álláspontját is közreadta egy videóüzenetben.

Magyar szerint azonban az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel az utóbbi három évtized legnagyobb politikai botránya.

Közben reggel Varga Judit egy megrázó írást tett közzé közösségi oldalán, amelyről Magyar úgy vélekedett, hogy azt nem korábbi felesége írta, hanem az valójában „a rogáni propaganda” terméke.

Magyar Péter megerősítette, hogy elindul a júniusi európai parlamenti választáson.

Az ügyészségi kihallgatás után Magyar Péter kedd este 18 órára a Legfőbb Ügyészség Markó utcai épületéhez invitálta híveit, hogy utána átvonuljanak a Kossuth térre, és követeljék a kormány lemondását.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Magyar Péter / Fotó: Facebook

Ez is érdekelheti:  Medvegyev Zelenszkijről: A drogos bohócnak van oka félni!

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kormánybuktató tüntetést szervez ma estére Magyar Péter

  1. Egy nagyon fontos szempontot hiányolok a balliberális lapokból (az úgynevezett „függetlenekből”), amikor az aljas Magyar Péter által kitalált „önfényező”, egyben Varga Judit lemondott miniszterasszonyt, volt feleségét támadó, kapzsi, személyes haszonszerzés lehetőségét igérő, köpenyegforgató ballibeláris érdekeket szolgáló reklámkampányát mutatják be a saját érdekeik szerint fűszerezve a cikkeiket. Egy szót sem ejtenek arról a fontos tényezőről, hogy abban a bántalmazó otthoni körnezetben, amelyet az önimádatába belebolondult férj teremtett Judit asszony üldözésére, hogyan tudhatott volna helytállani a miniszterasszony a munkahelyén, a miniszteri munkában. Ahelyett a család, amely normális körülmények között élő családban mentsvára kellene legyen a családtagoknak, a miniszterasszony számára egy mindennapi harcmezővé alakult át a megbolondult férje szándékai szerint! Ez vezethetett ahhoz a szakmai hibához, amelybe Varga Judit miniszterasszony nyomán lemondásra kényszerült Novák Katalin elnökasszony is! Mindkét lemondott Asszonyt a mai napig is korlátlanul tisztelem, nagy kár, hogy Judit Asszony nem vált el évekkel hamarabb az önimádatába beleőrült Magyar Pétertől, akinek csodálkozom, miért nem Erőss a vezetékneve, hiszen apja is, anyja is ezen az utóbbin ismertek! Esetleg zabigyermeke lenne az anyjának?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük