KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kivonultak a rendőrök George Soros birtokára

A milliárdos devizaspekuláns, Soros György Long Island-i otthonához hívta szombaton a rendőrséget egy telefonáló a 911-en, aki azt állította, hogy Soros éppen most lőtte le a feleségét – közölte hétfőn a southamptoni rendőrség.

A bejelentés azonban hamisnak bizonyult. Ez is csak egy olyan átveréses eset volt, amelyekből az idén az ünnepek környékén egyre több fordult elő, méghozzá közismert, nagy befolyással bíró személyekkel szemben.

A Soros Old Town Road-i birtokán lévő helyszínre érkező rendőr azt állította, hogy „beszélt a biztonságiakkal [és] átkutatta a helyiségeket. Ez [egy] ál probléma volt” – derült ki a New York Post által megszerzett rendőrségi rádióforgalomról készült felvételből.

Nem tudni, hogy Soros – akit a múlt héten Barbadoson nyaralva fotóztak le – vagy bármelyik családtagja otthon volt-e a telefoncsíny idején.

Karácsonykor több amerikai törvényhozóra is lecsaptak ebben a formában, köztük a georgiai republikánus Marjorie Taylor Greene képviselőnőre, akinek az otthonát szintén felkereste a rendőrség, miután egy férfi felhívta a 911-et, azt állítva, hogy a képviselő a saját házában lelőtte a barátnőjét, és öngyilkossággal fenyegetőzik. Három republikánus állami szenátor és egy demokrata képviselő is hasonló tréfák célpontja volt aznap.

Michelle Wu bostoni polgármestert is „meglátogatta” a rendőrség karácsonykor, miután a város 311-es információs rendszerébe hamis bejelentést tettek, amely szerint egy férfi megkötözte és lelőtte a feleségét az otthonában.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Kiemelt képen: Soros György. Fotó: Popow/ullstein kép a Getty Images

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kivonultak a rendőrök George Soros birtokára

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük