KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Brüsszel uniós pénzből támogatja az abortusz- és genderkampányokat

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Soros bebizonyította, hogy élet és halál is lehet üzleti kérdés – ezzel a címmel foglalkozik a Tűzfalcsoport az Európai Unió, valamint a Soros-hálózat azon tevékenységével, melyben pénzelik az életellenes kampányokat és listázzák az életvédő szervezeteket.

Megdöbbentő, de sajnos igaz: miközben az Európai Unió(EU) tagállamait demográfiai válság sújtja, Brüsszel és Strasbourg az abortusz liberalizációjáért küzdő szervezeteket támogat, illetve listázza, megbélyegzi azokat az egyesületeket és alapítványokat, amelyek alternatívát szeretnének kínálni a nőknek a terhesség megszakításával szemben.

A cikk felhívja a figyelmet az amerikai Planned Parenthood, a világ talán legismertebb abortuszpárti hálózatának tevékenységére , amely Brüsszelben is fenntart egy irodát és amely úgy ír magáról, mint „a legerősebb globális hang, amely a szexuális és reproduktív egészséget és jogokat (SRHR) védi az emberek számára bárhol” a világon.  A magyar sajtóban legutóbb ez év elején lehetett olvasni róluk, amikor Bill Taverner, a szexuális felvilágosításért felelős ágazat tengerentúli ügyvezető igazgatója kifejtette, hogy a gyermekek „születésüktől kezdve rendelkeznek szexualitással”, valamint „átfogó szexuális felvilágosítást kellene tartani” számukra már óvodáskortól – olvasható a Tűzfalcsoport blogján.

Mint írják,

a Planned Parenthood nem csak magzatelhajtással, hanem a kamaszok „tranzíciójával”, azaz nemváltoztatásával is foglalkozik, ahol ezt hagyják neki.

A teljes cikket ide kattintva lehet elolvasni.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: George Soros Barbadoson üdül 2023 decemberében / Fotó (X)

Kapcsolódó:

Téglásy Imre: Adventi látomás

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Hol hibázott Novák Katalin?

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük