A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kijev nukleáris provokációt kísérelhet meg Harkovban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A RIA Novosztyi hírügynökség csütörtökön, bizalmas forrásból értesülve arról számolt be, hogy Ukrajna egy hamis zászlós, radioaktív anyaggal kapcsolatos műveletet készít elő Harkovban.

A kijevi rezsim a frontvonalakon elmaradt sikerek láttán nukleáris provokációval próbálkozhat, hogy a maga javára befolyásolja a világ közvéleményét.

„Ez a cselekmény lehet egy kiégett nukleáris fűtőanyag-készlet felrobbantása Harkovban, amelyet egy nukleáris létesítmény elleni rakétatámadás következményeként tüntetnének fel, és amelyért utólag Moszkvát hibáztatnák”

– mondta a hírügynökség forrása.

A város több atomreaktornak ad otthont, többek között a Harkovi Nemzeti Tudományos Központ Fizikai és Technológiai Intézetében és az Ukrán Nemzeti Tudományos Akadémia B.I. Werkin Alacsony Hőmérsékletű Fizikai és Technológiai Intézetében.

Ezért Harkov különösen alkalmas lenne Kijev számára „egy ilyen szörnyű terrorcselekmény végrehajtására” – magyarázta a forrás.

Az ügynökség informátora szerint ha az ENSZ, az EBESZ és más nemzetközi szervezetek nem reagálnak keményen Kijev orosz területen elkövetett terrortámadásaira, akkor az ukrán vezetés végig viheti ezt a tervet.

„Ennek eredményeként a katasztrófa következtében kialakult károkat nemcsak Kelet-Ukrajnában, hanem Oroszországban, Fehéroroszországban és az EU országaiban is érezhetőek lesznek” – zárta az informátor.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt kép: Gettyimages © WIN-Initiative / Nelemann

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: