KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Kényszeresen vigyorgó hazudozó” – reagált a Fidesz Karácsonyék húzására

„Kérdezze már meg valaki ettől a magasra és vékonyra nőtt, kényszeresen vigyorgó hazudozótól, vajon miért nézi hülyének a budapestieket?” – írta Facebook-bejegyzésében Wintermantel Zsolt. A Fidesz–KDNP fővárosi frakciójának vezetője a sajtóba kikerült levelezésre reagált, amelyből kiderült: Karácsony Gergely és Draskovics Tibor fúrták meg a Budapest-bérletet. 

Mint korábban beszámoltunk róla, a Lázár János vezette minisztérium utolsó ajánlatát a főváros és a BKK nem fogadta el, így december 31-én a szerződések lejártak, a fővárosi önkormányzat ezzel elveszítette jogát a HÉV és az agglomerációs Volánbusz-járatok menetrendjének alakítására, és megszűnt a közös Budapest-bérlet jogi alapja.

A levelezésből úgy tűnik: a főváros tudatosan döntött a megállapodás helyett az együttműködés felszámolása mellett, ami miatt Karácsony Gergely főpolgármester rögtön a kormányt hibáztatta.

Valójában mi sem értjük, hogy mi történik. Van egy működő rendszer, ami mindenkinek jó, azonban Lázár Jánosnak lehet, hogy nem. A pénzügyi vitáknak, amik felmerülnek, semmi közük a Budapest-bérlethez

– összegezte Karácsony Gergely az RTL híradó január elsejei adásában az álláspontját. Az Index birtokába került levelezés szerint a főpolgármester nem mondott igazat. Wintermantel Zsolt szerint Karácsony Gergelyéknek tisztában kellett lenniük azzal, hogy az együttműködést szabályozó szerződés tavaly december 31-én lejár. Tisztában kellett volna lenniük emellett azzal, hogy ebben a szerződésben olyan fontos jogosítványok vannak Budapest részére, amelyek elvesztése stratégiai hiba a városvezetés részéről.

Egészen nonszensz, hogy az esetleges meg nem hosszabbításról egy internetes portálon megjelenő hírből, néhány nappal a szerződés lejárta előtt értesülünk csak!

− írta. Mint fogalmazott, minden jel arra utal, hogy a főváros semmit nem csinált a szerződés meghosszabbítása érdekében. „Jó, ha tudjuk, hogy 2020-ban, 21-ben, 22-ben és 23-ban 7,4 milliárd forintot kellett fizetnie a fővárosnak a MÁV–HÉV és a Volán által nyújtott szolgáltatásokért. Négy év változatlan díj után jövőre 8,6 milliárd lett volna a fizetendő összeg, amit nem írtak alá, tehát 1,2 milliárd forint növekedés (ami az infláció töredéke) miatt dobta el a főváros a további együttműködés lehetőségét, teljességgel veszélybe sodorva a Budapest-bérlet további fenntarthatóságát” − zárta a gondolatait a frakcióvezető.

Ez is érdekelheti:  Négy frontszakaszról jelentett előretörést az orosz védelmi minisztérium

Magyar Nemzet

Kiemelt képen : Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Kurucz Árpád)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “„Kényszeresen vigyorgó hazudozó” – reagált a Fidesz Karácsonyék húzására

  1. VIGYÁZZUNK!SENKIT NEM AKAROK VÉDENI ÉS TÁMADNI.DE ITT MÁR MINDEN POLITIKAI IRÁNYZAT HAZUDIK.

  2. Ez a nagyképű majom azt gondolja mindenki szereti mert vigyorgó pofával mond hazugságokat ! Én sajnos itt lakom pesten és tapasztalatból tudom a vén banyák azért imádják mert vigyorog mint a tejbe tök ! Csak nézni kell és tapasztalni, hogy mennyi aljasságot művelnek a kerületi liberális polgármesterek ! Nem értem miért kell eltűrni, hogy ennyire ki használják a budapesti embereket ??

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük