KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kegyetlenül tolja Márki-Zay szekerét a háttérhatalmi média

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Éppen csak egy kevés idő telt el azóta, hogy Márki-Zay Péter lett az ellenség miniszterelnök-jelöltje, – merthogy állítólag megnyerte ezt az előválasztásnak nevezett cirkuszt – egymásnak adják a kilincset a neomarxista, szociál-liberális, háttérhatalmi médiumok, hogy interjút készítsenek vele.

Márki-Zaynak  ezzel persze nem sok problémát okoznak, hiszen nyomják alá a kérdéseket. Miután a CNN kellőképpen megtámogatta őt a mindent is jól tudó és állandóan jól informált Christiane Amanpour segítségével, tegnap az Euronews nyújtott segítő kezet a hódmezővásárhelyi polgármesternek.

Természetesen az interjú hemzseg a valótlan állításoktól, miszerint Magyarországon nincs demokrácia, nincs jogállam és persze sajtószabadság sincs, miközben mindent ellopnak. Szóval nyomta a szokásos kliséket.

Márki-Zay tehát máris megkapta a „nemlétező” háttérhatalmi erők médiatámogatását. Arról ne is beszéljünk, hogy maga a kampánya, milyen összegeket emésztett fel, amiről senki sem tudja, honnan származik.

Nem szabad lebecsülni ezeket az erőket, ahogyan arra Orbán Viktor miniszterelnök is utalt október 23-án elmondott beszédében.

Ami jelenleg zajlik Magyarországon és Magyarországgal szemben, az nem más, kísérlet az ország függetlenségének a felszámolására, egy bábkormánynak a nemzet nyakába ültetésére. Ennek a folyamatnak lehetünk a tanúi az ellenségi szereplők valamennyi megnyilvánulásában.

SZ. Á.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

Márki-Zay szerint Orbán és Szijjártó nem keresztények – A CNN-nek adott interjút a “nagyonkeresztény” miniszterelnök-jelölt

Demokráciából akarta kioktatni Szijjártó Pétert a CNN műsorvezetője – saját magát húzta csőbe

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: