KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Károgott a Varjú: Orbán miatt van válságban Magyarország

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Demokratikus Koalíció (DK) szerint 20 százalék felett tetőzhet az infláció az év végén, a gazdasági válságért pedig Orbán Viktor miniszterelnök a felelős.

Varju László, a DK alelnöke keddi online sajtótájékoztatóján azt mondta: elemzők szerint leálló gazdasági növekedés, 20 százalékos infláció, csökkenő reálbérek és zsugorodó lakossági fogyasztás vár Magyarországra a közeljövőben. Azonban – folytatta – ezek a lesújtó gazdasági adatok szinte egyedülállóak Európában, senki sincs ma akkora bajban, mint a magyarok, hiszen az EU jelentős részében ma 10 százalék körüli infláció van.

Úgy vélte: mára egyértelmű, hogy nem külső hatások miatt van bajban Magyarország, hanem az elmúlt 12 év „orbáni kormányzásának” következményeként. „Ezt tette az éveken át folytatott forintgyengítés, az EU-s pénzek felfüggesztéséhez vezető korrupció és a felelőtlen gazdaságpolitika” – fogalmazott.

Kijelentette: a DK szerint Orbán Viktor miatt van válságban Magyarország, és amíg ő miniszterelnök, addig marad a válság és napról napra egyre rosszabbul fognak élni magyarok.

Ez is érdekelheti:  Macron: Kijev nem kapitulálhat

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük