KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Karácsony és a Fudan-egyetem

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Karácsony: Így akkor eldőlt, nem lesz Fudan-beruházás

Magyarország nem kér a negyedik ipari forradalom tudományos vívmányait hazánkba hozó Fudan egyetemből. Ide vezet az, ha a főváros és az ország „fejlődését” egy fogyatékos, és egy zsigeri gyűlölködő befolyásolhatja.

De miről is van szó, ha lehántjuk a bal-liberális propagandát a Fudan egyetemi beruházásról?

A vírus fegyverekkel vívott harmadik világháború után be fog köszönteni a negyedik ipari forradalom korszaka. Korábban is minden ipari forradalmat egy világháború zárt le, és ezután kezdődött valami egészen más. Az első ipari forradalom a gőzgépnek köszönhető, majd ez a korszak az első világháborúval zárult.

A második ipari forradalmat az elektromos áram hatékony alkalmazása jelentette, és a második világháborúval ért véget. A harmadik ipari forradalom az atomenergia hasznosítása révén bontakozott ki. Szerencsére a globális pusztuláshoz vezető atomháború helyett a két globális nagyhatalom megbabrált vírusokkal vívja a harmadik világháborút, így csak az élő erő pusztul, de az épített környezet megmarad. Jelenleg itt tartunk, de a bal-liberális értelmiség még a vírusjárványt is elbagatellizálja. Ezért nem képesek felfogni, aki a negyedik ipari forradalomban lemarad, az kimarad az új világrend során létrejövő technológiai fejlődésből.

Korábban is csak egy szűk szakmai elit vett részt az ipar 4.0 során megvalósuló hatékony munkamegosztáson alapuló intelligens robotokkal vezérelt kutatási- fejlesztési- gyártási- együttműködésben, mert az emberiség számára képes volt előállítani a legkorszerűbb tudás alapján, a legmodernebb eljárással, a legjobb termékeket. A Fudan egyetem a műszaki tudományok, és az orvos biológiai kutatások terén képes a negyedik ipari forradalom során megvalósuló nano-biorezonanciás technológiák oktatására.

„Ez egy kémegyetem”, harsogják az ostoba bal-liberális megmondó emberek. Csak egy fogyatékos főpolgármester, vagy egy politikai gyűlölet miatt elvakul polgármester képes ilyen ostobaságot komolyan venni. De akkor mi lehet a Fudan egyetem ellenzőinek valódi szándéka?

Ez is érdekelheti:  Több kutatás is igazolja a Kárpát-medencei őshaza elméletét - Nem vagyunk jöttmentek

A negyedik ipari forradalom során az ipari elektronika, és az orvos biológia terén forradalmi változások fognak bekövetkezni. Ma még szinte hihetetlen, de az ember megismerve Isten teremtési képességeit, a negyedik ipari forradalom során képes lesz az élettelen anyagból, élő szerves organizmusokat létrehozni. Ez az Isteni teremtő tudás képessége a nano-biorezonancia megismerése révén válhatott tudományosan megalapozott ipari gyakorlattá.

„Kína Magyarországot használja arra, hogy az Európai Unió piacaira behatoljon”. Na és az kinek árt, ha az ország is részesül a negyedik ipari forradalom technikai, technológiai vívmányaiból? Hát az ostobáknak! Ezek után mindenki szabadon eldöntheti, elmegy tüntetni a Fudan egyetem Budapestre települése ellen, vagy nem.

Novák Péter
nano-biorezonancia kutató

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük