KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mayer Gábor: A 99 százalék

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kipling Dzsungel könyve című művéből megismert (azoknak írom magyarázatként, akik között már nem szokás olvasni – pláne szépirodalmat), tehát a könyvből megismert Bender Log népének emberi változata is mindig és mindenben lop és hazudik. Nem csoda, hiszen egy hazug, levegőbe szögezett alapállással indította őket az a háttérhatalom, amelyik most többek között a BLM mozgalmat cifrázza.

A gyorsuló időnket példázza, hogy Marx és Engels alapművére még habos főkötőt tett Lenin és Sztálin, no, Rákosi is, meg a fékezhetetlen kondukátor a becses, tudós feleségével (lásd még: adjunktkus Karácsony), ma meg percről percre változik minden. Most épp például Mózestől Szodomán és Gomorán, a sunyító Jónáson és az összes zsidó prófétán át, Jézuson és tanítványain – az apostolokon keresztül Teréz anyáig mindent és mindenkit ki kell tépni az Ó- és Újszövetségből, mert az újbeszél szerint azon tanítások 99%-a nem valós, sőt – büntetendő! Kíváncsi vagyok, a Bender Log népe mikor börtönzi be vagy ostorozza meg szentjeink szobrait, képeit? Bár, a szobrok, képek, elnevezések mezején ma már rég vágják a sűrű rendet.

Itthoni 99% kontra 1% mozgalmukban teljesen eredetiek, ilyen a világban még nem volt. Újdonász másod, sokad-virágzásukban 99%-ban beszélnek, ígérnek marhaságokat, állítanak gazember aljasságokat, és –eddig- egy százalék volt belőlük olyan, mint bárki más. A maszk volt az az 1%. Mindent megtettek ugyan, hogy ne sikerüljön, de mára mégis lekerült rólunk ez az apró takaró. Mi lesz eztán rajtuk a normális? Az olyan, mint ami a többi? A kabátgombjuk? Ezek 1919 óta végighazudták a politikai pályafutásukat Rákosin, Kádáron át Hornig és tovább – a mai lafatyolókig, Őszödön túlnyúltan csapódva be Fekete Győrbe és hatfogatú szövetségükbe, – plusz a Bősz, akit már megjelöltek a választási együttműködésükben, ezzel kínálva fel nekünk a 35%-ban rejlő fájdalommentes eltávolítási lehetőséget. A változó időknek megfelelve tették sarokba a holokauszt bunkó félelmetes fegyverét, és rohadt zsidót ordítoznak, izraeli zászlókat égetnek, zsidókat vernek és ölnek az utcákon. Ha nem is tettlegesen, akkor a 2006-os terminus technikus szerint az elkövetés helyén fellépő tömegnyomásukkal elősegítve a törvénysértést.

Ez is érdekelheti:  Téglásy Imre: Két Ige(n) - Három Élet

Ezzel szemben a mi polgári kormányunk eddig mindent megtett, amit megígért, és semmi olyant nem ígért, ami még a holdban sincs. Mindent teljesített – nemzetegyesítéstől munkahelyteremtésig, gazdasági megerősítésen át építkezésekig, a gyerekes, valódi családok támogatásáig, minimálbér, nyugdíjemelésekig, és a többiig. Ezt a rendszert támadta Orbán Balázzsal folytatott vitájában a parlamenten kívüli Momentum miniszterelnök – jelölt jelöltje. Aki rövid, hunyorgó pályaívén már sok mindennel megégette magát, mert napi dolgokban hüllőke a lelkem, és épp várja a bírói ítéletet, melynek ki kell mondania, hogy csoportosan, felfegyverkezetten elkövetve támadt a rendfenntartó rendőri erőkre. Ő ugyan vidám, könnyű tréfaként értékeli tettét, s valahogy igyekszik lenyelni (kit érdekel, mi történt 2006-ban! A máról beszélünk!) a Kuncze – Gyurcsány 2006-os sortüzeit, amikor egy kiürült félliteres petpalack kézben tartását felfegyverkezésnek minősítette az igen tisztelt függetlenített bíróság. (Lásd még a társjelölt jelölt pamlagbeszédét, aki 2006-ban otthon, a sarokba húzódva zokogott, mert az utcán ölték a rendőröket a luftballon palackokkal.)

Nos, ez a háztetőkre szerelt atomerőművekben utazó okostojás a több mint egyórás vitában az alábbi tért ölelő készlet körül ugrált, mint a népmesék becsípődött szakállú törpéje:.

1./ Lopott a kormány a védekezés közben – drágán számolt el maszkokat, lélegeztető gépeket, vakcinákat. Ezeket mind direkt drágán vették. Ide idézem a privatizációs professzor Kuncze szavait: minden annyit ér, amennyit adnak érte. A világban sokat adtak ezekért, így hát mi is sokért vehettük, de legalább gyorsan. A Bender Log népétől egész életemben azt hallottam, hogy a legfőbb érték az ember, így hát semmi se lehet drága, ha emberi életek megmentéséről van szó. Gondolom én. Mert ők annak idején haláltáborokba és börtönökbe gyűjtötték ezt az értéket.

2./ A népfelség elvén alapuló kormányzat (ez a fogalom csak akkor nem érvényes, amikor vitatniuk parancsoltatott a népfelségi kétharmados kormányzati döntéseket) ellenőrzése alól kilopott pénzeket adnak oda Orbán Balázs kuratóriumának. Az ő (Fegyveres Őr) adóforintjait. Végzett-e bármilyen adózós munkát itthon ez a dohányon vett kapitány?– tudja a fene. Sok adóforintja nem lehet az önállósított egyetemeknek adott pénzben. Itt megint idézem a privatizációs ügyek doktorát, a nyeldekelve hörmögő Kunczét: miként tudjuk, az állam a legrosszabb gazda, ezért mindent ki kell szabadítani az állam büdös hóna alól. Hmm, kicsike virslicske! Akkor az egészségügyet, vizet, csatornát, gázt, villanyt, repteret, MÁV-ot, Volánokat, a földben – földön – és levegőben lévő mindent volt jó eladni, hiszen miért lenne az rossz Kunczének, ha versengenek érte a szakrendelők, – ma semmit sehova, maradjon meg nekünk inkább ez a jó, ismert demokráciánk! (Gyurcsányi 2020-ban, a rendkívüli felhatalmazásról a parlamentben.)

Ez is érdekelheti:  Ezért hazudik, aki az oroszországi szankciók sikeréről beszél - íme...

3./ Eladósítjuk magunkat egy 2.400 év múlva megtérülő Belgrád – Budapest vasútvonallal, amit azzemberek (ezt a hivatkozást gúnyolták évekig, mára lám, övék lett) 99%-ban nem akarnak. És az atom. (Nem a háztetőkön – Pakson.) Ami szintén nem kell, majd a csattogós lepkékre szerelünk dinamót vagy generátort, s azzal pótoljuk a káros atomenergiát. Hogy mind a kettő olyan megtérülő, majd hasznot hajtó befektetés, ami erőt, biztonságot, rangot ad – messziről kerüli, hiszen ilyesmivel félre lehet tolni az objektív nehézségeket, azokat a saroksúlyokat, melyek nélkül nem létezik a mozgalmi életen alapuló tehetetlenkedés. (Ők leginkább valami folyton fékező kézi-súlyokkal bíbelődnének.)

4./ Ide hívtuk a kínai egyetemet, ami majd a Kínai Központi Bizottság tanait hinti szét azzemberek adóforintjaiból megfinanszírozva. Talán a világ számos pontján is ezt csinálja, de a mi maoista SZDSZ-ünket és utódait csak az itthoni magszórás rémíti. Ők a Soros gender és janicsárképzőjét látnák itt – nem is mondhat mást, aki Soros tenyeréből nyalogathatja ki a cukrot, ha sikerült szépen ugrania.

5./ A kínai egyetem nyomja agyon a beígért diákvárost, ahonnét indulhatnának reggelente a vidám egyetemisták Pécsre, Szegedre, Debrecenbe tanulni, és este vissza úgy, hogy nem egyezetek bele a Galvani híd építésébe, megfúrták az 1-es METRO összekötését a HÉV-el. Mert már megszoktuk, hogy a végállomáson kiözönlő legfőbb érték visszanyomja, elsodorja a METRO-hoz igyekvőket, akiknek így orra elől húz ki a szerelvény, szeretünk lekecmeregni a lépcsőkön, átvergődni a zugárusokon, majd felkapaszkodni a túloldali lépcsősoron. A Csepeli-sziget csücskére épülő diákvárosból majd Verne Rejtelmes sziget című regényének gázballonjával utaznak a diákok ki s be. Vagy átúsznak a Dunán napi kétszer, az is edzi a testet, lelket, jellemápoló, és igen egészséges.

Mindezt a felkészítő táboraikban elsajátított előzékenyen harsány, mellébeszélő közbeordibálásával adta elő a versenyre felkent miniszterelnök – jelőlt jelölt.  Ami nem meglepő, még csak nem is bosszantó, hanem várható. A rózsaszín ártány Juszt és erkölcsi magaslatairól lekiabáló Forró Torgyán interjúja óta ismerjük ezt a vitamódot. A Momentum 99-es csúcsjelöltje náluk sokkal gyengébb, torkára lehetett volna forrasztani a szót, de nem történt meg. Hiszen Bender Lognál a normális vitakultúra nem létezik – elég a kis dagadt Hornt vagy épp Kende Pétert, Magyar Györgyöt említeni, – tények, észérvek lecsúsznak a megfelelési páncélzatukról. Persze, itthonról könnyebb a réseket látni, ha ott ülnék, mélyen Orbán Balázs alatt teljesítenék. Azzemberek viszont ezt nem tudják, nem is törődnek vele, nem is érdekli őket. Nekik ott, abban a helyzetben kell hozni a kétségtelen győzelmet.

Ez is érdekelheti:  "Új korszak": Ferenc pápa bejelentette, hogy a Vatikán együttműködik a szabadkőművesekkel

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük