KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Karácsony betiltja a helikopterezést Budapest felett – vajon mi lesz a következő meglepi?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ami van: dugó, kosz, káosz, hajléktalanok, drogosok méhlegelők, és még lehetne sorolni az „eredményket”, amit nemsokára megfejelnek a vonaljegyek, valamit a vízdíj árának jelentős megemelésével, amire éppen ma tett utalást a habokból lóháton kiemelkedő Tüttő Kata.

Karácsony most újabb ötlettel rukkolt elő, mert bizonyára a főváros életében ez is legfontosabb megoldandó gondok közé tartozik.

Soha többet helikoptertaxit!

A nagyvárosi lét közösségi élet. Időnként lemondunk a kényelmünkről, esetleg rövidebb időre a nyugalmunkról is, hogy teret adjunk egy közösség számára fontos eseménynek. Ilyenek az utcabálok, a futóversenyek, köztéri koncertek. Elfogadjuk, hogy sokaknak ezek többet adnak, mint amit tőlünk esetleg elvesznek. És lehet, hogy holnap valaki más alkalmazkodik majd ahhoz, ami nekünk lesz fontos.

De amikor néhány ember kényelme érdekében egy egész városnak kell feladnia a hétvégi nyugalmát, az ellenkezik minden közösség írott és íratlan szabályaival. Az elmúlt napokban Budapest lakói okkal háborodtak fel azon, hogy helikoptertaxik zúgtak a fejük felett.

Amellett, hogy ezek felesleges környezeti terhelést okoznak, a százezreknek okozott zajteher sincs arányban azzal, hogy néhány kiváltságos valamivel gyorsabban jutott ki a Hungaroringre. Nem szeretném, hogy a budapestieknek a jövőben bedugott füllel kelljen átvészelniük a Magyar Nagydíj hétvégéjét, vagy bármilyen más hasonló alkalmat, ezért munkatársaimmal haladéktalanul felvesszük a kapcsolatot a szervezőkkel és az engedélyező hatóságokkal.

Szívesen indítunk buszjáratokat inkább a versenypályára, ezek biztosan közösségibb közlekedést biztosítanak és meghagyják a nyugalmat a budapestieknek.- írta Karácsony.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 thoughts on “Karácsony betiltja a helikopterezést Budapest felett – vajon mi lesz a következő meglepi?

  1. Nagyon helyes! Szétmegy az ember feje a helikopterek megállás nélküli zúgásától! Nem csak a Forma-1 miatt, hanem más napokon is jönnek helikopterek, főleg hét végén, igaz akkor nem egész nap, de úgy is pokoli zajosak! Egyáltalán nincs szükség erre a borzalomra!

  2. Micsoda urizálás! Helikopter! Miközben Butapest dolgozó népe kerékpárral és BKV-val jár. Sőt! Buszt se ezeknek! Legyen elég az autóból és a környezetszennyezésből amit a Hungaroringen művelnek! Minden Forma 1-es pilóta tisztelje meg a Főpolgármester Urat azzal, hogy kibiciklizik Mogyoródra. Akinek pedig nem tetszik, el lehet menni! (Ha valaki nem tudná, ezt hogyan kell, remélem Gelgely jövő tavasszal megmutatja.)

  3. Akinek szétmegy a feje a helikopterek hangjától, annak hadd menjen! A mentőhelikopternek ilyen a hangja, amit tudomásul kell venni, s el kell viselni. Meg a taxinak is van motorhangja, amit szintén el kell viselnie annak, még annak is, akinek nem telik taxira. A társadalmi együttélést nem lehet az irigykedő seggfejek normáihoz igazítani. Igenis, van, aki légi taxival akar közlekedni. Meg van, aki motorkerékpárral. Mindegyik motornak van hangja. Aki ezeket nem bírja elviselni, az kezeltesse az idegeit.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: