KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kamala Harris: „Készen állok Amerika vezetésére”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Kamala Harris amerikai alelnök készen áll arra, hogy szükség esetén felváltsa Joe Biden elnököt – mondta a Wall Street Journalnak, mivel egyre nagyobb aggodalomra ad okot Biden előrehaladott kora és nyilvánvaló memóriaproblémája.

Harris kijelentéseiről először a WSJ számolt be hétfőn, egy héttel azután, hogy az az Air Force Two repülőgépen nyilatkozott a lapnak. Harrist arról kérdezték, hogy a Biden memóriájával kapcsolatos aggodalmak azt jelentik-e, hogy tájékoztatnia kell a nyilvánosságot arról, hogy készen áll a hivatal betöltésére.

„Készen állok a szolgálatra. Ez nem kérdés”

– jelentette ki Harris bátran, elhárítva azt a felvetést, hogy valóban meg kell győznie a választókat bármiről is. Bárki, aki látja, hogyan végzi a munkáját, teljesen tudatában van annak, hogy képes az elsőszámú vezetői feladatokat ellátni – állította.

Annak ellenére, hogy magabiztosnak mutatkozott vezetői képességeit illetően, Harrisnek még mindig szüksége lehet arra, hogy meggyőzzön néhány szavazót, tekintve zuhanó népszerűségi mutatóit.

Az NBC friss felmérése szerint az alelnök megítélése új mélypontra süllyedt, a regisztrált szavazók 53%-a negatívan ítéli meg őt. Az ezen a véleményen lévők túlnyomó többsége – a felmérés során megkérdezettek mintegy 42%-a – azt mondta, hogy „nagyon negatívan” vélekedik az alelnökről. Ugyanakkor csak 28%-uknak volt pozitív a megítélése Harrisről.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Kamara Harris / Fotó: Getty Images / Brandon Bell

Ez is érdekelheti:  Lázár János: Vásárhelyi Jánosnak a "börtönben kellene megrohadnia" és Kónya Endrének is börtönben volna a helye, nem a presbitériumban

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Kamala Harris: „Készen állok Amerika vezetésére”

  1. „Készen állok a szolgálatra. Ez nem kérdés”
    Ès még mire nem?? kérdezhetnék a választók a ciganoid indiaiba oltott néger származéktól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük