KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hillary Clinton: Biden kora egy „legitim probléma”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter szerint Joe Biden amerikai elnök kora „legitim beszédtéma” a kampánykörúton, mivel az idén esedékes választásokon másodszor is indul az elnöki székért.

A Biden kognitív képességeivel kapcsolatos spekulációk a múlt héten ismét felerősödtek, amikor a 81 éves férfi összekeverte Egyiptom és Mexikó vezetőit, nem sokkal azután, hogy elutasította azokat az állításokat, amelyek szerint szellemi állapota romlana.

Ez is érdekelheti:  Kamala Harris: "Készen állok Amerika vezetésére"

Ez a verbális melléfogás azután történt, hogy bejelentették: Biden ellen nem indul büntetőeljárás titkos kormányzati dokumentumok helytelen kezelése miatt, mivel az ügyész „rossz memóriával rendelkező idős embernek” minősítette a jelenlegi amerikai elnököt.

Clinton szerint – aki sikertelenül indult Donald Trump ellen a 2016-os amerikai elnökválasztáson – a Biden életkoráról szóló vita jogos.

„Folyamatosan beszéltem a Fehér Házban dolgozó emberekkel, és bizony tudják, hogy ez egy létező kérdés, de ahogy én szoktam mondani, ez egy legitim kérdés”

– mondta Clinton az MSNBC-nek a múlt héten.

Clinton azonban ahelyett, hogy megpróbálta volna figyelmen kívül hagyni a Biden életkorával kapcsolatos aggályokat, azt mondta, hogy Biden kampánycsapatának a novemberi választások előtt ki kellene terjesztenie a törvényhozói gyakorlatát.

„Szerintem Bidennek is arra a tényre kellene támaszkodnia, hogy tapasztalt, és ez a tapasztalat nem csak a politikai színtéren van meg”

– mondta Clinton.

„Ez olyan, mint, tudják, az emberi tapasztalat, a jellem, a bölcsesség.”

Az NBC News múlt héten közzétett felmérése szerint a megkérdezettek mintegy 76%-a aggódik Biden kora és egészsége miatt, amennyiben újraválasztják egy újabb négyéves ciklusra. Hasonló aggodalmaknak adott hangot 61% Trump kapcsán is, aki a novemberi választás idején lesz 78 éves.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter és Joe Bidennel a Capitol Hillen, 2016. december 8-án Washingtonban / © Getty Images / Mark Wilson /Getty Images

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Hillary Clinton: Biden kora egy „legitim probléma”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük