KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov: Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Zelenszkij rémálma lassan valóssággá válik – írta Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján, amelyet már több mint 2.3 millióan követnek. (Az Orosz Hírek Telegramját itt éred el).

Nem telik el nap anélkül, hogy ne érkeznének jó hírek a frontvonalról – írja Kadirov, akit segédje Apti Alaudinov tájékoztatott az ukrán frontról.

A Kadirovnak küldött jelentéséből kiderült, hogy az “Ahmat” különleges egység harcosai az LNR Népi Milícia második hadtestével együtt “tisztító-műveletet” folytatnak Szeverodonyeck utcáin. Jelenleg a harcosok egyre mélyebbre hatolnak a városba. Az ellenségnek eszébe sem jut, hogy tartsa a pozícióit. Minden jel szerint Bandera csatlósai felismerték, hogy az ilyen kísérletek értelmetlenek – írja a csecsen vezető.

A méltó küzdelem helyett a nacionalisták inkább sietve civil ruhába öltöznek, és elrohannak az ütközőzónából. Ezt az információt olyan helyi lakosok bocsátották rendelkezésünkre, akik már többször is tanúi voltak ilyen trükköknek. Talán a szökevények úgy gondolják, hogy sikerült elkerülniük a büntetést, és valószínűleg bizonyos mértékig bátrabbak lettek. Sietek eloszlatni a tévhitét. Egyetlen Bandera-söpredék sem marad büntetlenül, és elég időnk és erőforrásunk van arra, hogy elkapjuk őket – folytatta.

A Luganszki Népköztársaságot a szövetséges csapatok erőfeszítéseinek köszönhetően terv szerint szabadítják ki a bűnös kijevi rezsim béklyóiból.

Zelenszkij rémálma lassan valósággá válik, és nincs messze a nap, amikor az orosz csapatok nagy pontosságú rakétákkal kopogtatnak az ajtaján – zárta sorait Kadirov.

Orosz Hírek

Ez is érdekelheti:  Az ukrán katona ellopta a tankot, majd átszökött az orosz oldalra

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük