KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kadirov szerint az ukránok civileket tereltek be Severodonyeck ipari övezetébe, ahol később robbanás történt

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A csecsenek vezére egy fogoly tanúvallomására hivatkozva közölte, hogy az ukrán katonaság mintegy 300 civilt terelt Szeverodonyeck ipari övezetébe, ahol ezt követően kedden robbanás történt.

Szeverodonyecki ipari övezet területén a nemzeti zászlóaljak által elkövetett bűncselekményekről szóló információkat egy ukrán hadifogoly – „bizonyos Noga Nazariy Igorevics hangzatos hívójellel „Bandera ” közölte. 
Kadirov abban bízik, hogy az ukrán fegyveresek nem akarják a civileket emberi pajzsként felhasználni, mint ahogy arra már számtalan példa volt. Kadirov hangsúlyozta, hogy a különleges hadművelet kezdete óta a közvélemény többször is tanúja volt a nemzeti zászlóaljak embertelen bűncselekményeinek.
A csecsenek vezére szó szerint a következőket írta:
„A nacionalisták módszereit figyelembe véve nem zárható ki az események ilyen végkifejlete. Ezt a banderai és nacionalista szemetet a gyökeréig ki kell irtani, hogy végleg megállítsuk a civilekkel szembeni embertelen bánásmódot”
Kiemelt kép: Szeverodonyeck / RIA Novosty
Ez is érdekelheti:  Ha nincs pénz, nincs háború - ezért hátrálnak az ukránok

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük