KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Jurák Kata: Na jó, akkor tegyük helyre a dolgokat

Ti, akik azt képzelitek, hogy a saját elcseszett életetekért a kormány a bűnös, hogy a dühötöket a legegyszerűbb egy újságírón vagy egy operatőrön levezetni, aki éppen a munkáját végzi – mert ugye ott kell lenni, különben Brüsszelig szaladtok a jogaitokkal – , szóval TI, a Többség, a Valakik, a Nép vagy annak a hangja, amit annyira nagyon szerettek hangoztatni…

Nevezhetitek magatokat akárhogyan, akkor is csak egy szerencsétlen, vesztét érző, gyűlölettől fröcsögő kommunista-ivadékok maradtok. Igen, azok vagytok, bármennyire is tagadjátok és húzzátok magatokra a liberalizmus és az emberi jogokért harcoló jótékony álarcot – egyesek még lila színű zászlót is bontanak vagy éppen szivárványosat – ti akkor sem tudtok mások lenni, mint ami a saját valótok: csak uszítani tudtok, csak rombolni.

Mert TI mindenen és mindenkin keresztül akartok gázolni, a tisztelet teljes hiányával övezve. Nektek nem számít a haza, a nemzet, a család vagy éppen az, ha valaki hisz Istenben. Ti gúnyolódhattok a keresztényeken, de mi tűrjük az Andrássy úton nyaranta a homokozót. Ti listázhatjátok a jobboldali közszereplőket, ti fenyegethetitek lámpavasra akasztással azokat, akik másként mernek gondolkodni, mint Ti. És mi tűrtünk. Eltűrtük a füttyögést a nemzeti ünnepünkön, a jelképeink gyalázását, mert nekünk „kötelességünk” megbocsátani.

De tudjátok, most van az a pont, amikor azt mondjuk: Eddig és ne tovább!

Hazudjatok, az belőletek fakad, olyan, mintha a véretekké vált volna. Nevetünk a bohóckomédiátokon a parlamentben és az oktogoni goa-partyba torkollott kormánybuktatásotokon, a céltalanul bolyongó hordáitokon a városban és azon is, hogyha rossz idő van, megszűnik a diktatúra. Őszintén szólva már azon sem lepődünk meg, hogy a televízióban sem tudtok intelligens módon megnyilvánulni. Kotkodácsoljatok és cöf-cöfözzetek csak nyugodtan. Nem számít. Tudjátok miért? Mert súlytalanok vagytok.

De azt nem tűrjük tovább, hogy a nemzeti oldal újságíróit inzultáljátok, verbálisan és fizikálisan is bántalmazzátok! Ha nem tűnt volna fel a megfelelően érzékenyített kis lelketeknek, ezek az emberek miattatok mennek oda, és éppen a munkájukat végzik!

Ez is érdekelheti:  Figyelem! - Orbán Viktor békemissziója melletti aláírásgyűjtés indult Németországban

És akkor most érkeztem el arra a pontra, hogy tényleg elég volt belőletek! Menjetek el, ha itt ilyen rossz, nem értem, miért vagytok még itt, hisz se Istenetek, se hazátok…Nektek csak a keserűség az úr az életetekben és a rosszindulat. „Be lettél oltva szeretet ellen” – ahogyan Ákos írta egy dalában. Persze tudom, Ákos is fasiszta, hímsoviniszta és elnyomó a szemetekben és miért ne lenne börtönben a helye, ahogyan nekem is, igaz?

És tudjátok, ha ezért a posztért újabb gyűlöletcunamit indít a balliberális média ellenem, az sem érdekel. Pereljen be újra nyugodtan közületek a véleményem miatt bárki, nem tud kárt okozni a lelkemben.

És még valamit véssetek jól az eszetekbe, ti, „a többség”.

Nem fogjuk engedni, hogy megtehessétek újra azt, amit korábban az Echo és a Hírtv, valamint a Pestisrácok stábjával, na és a CEU tüntetéseken velem.

Fogjátok már fel végre, hogy kisebbségben vagytok, hiába törtök-zúztok…Mert ti a vesztesek vagytok. És azok is maradtok.

 

Forrás: Jurák Kata Facebook oldala

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük