KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Székelyudvarhely

Izsák Balázs és a Székely Nemzeti Tanács védelmében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Magyarok Világszövetségének román állampolgárságú örmény vezetője, valamint Gábor Ferenc köröstárkányi nyugalmazott bányász és az elnökség ismét belefogott Budapestről a székelység bomlasztásába és a gyűlölködésébe, hazugságokat terjesztve a Székely Nemzeti Tanácsról és annak elnökéről. Ahogyan azt már a népszámláláskor is csinálták. Most a Székely Nemzeti Tanács elnökválasztásával kapcsolatba fogalmaztak meg egy mocskolódó, és személyiségi jogokat, jó hírnevet súlyosan sértő irományt, Izsák Balázs elnök urat porig alázva. Tették ezt azon módon, amiért ők, a pártjukot fogó magyar bíróságoknál már régen feljelentették volna azt, aki hasonlókat írna, nyilatkozna Patrubányról, vagy a mára, ilyesformán lezüllött szervezetéről.

A primitív fogalmazású és a kommunistákra jellemző módon személyeskedő, vádaskodó irományt az MVSZ sajtószolgálata 11112/221016 számon jelentette meg.

Az Erdélyi Autonóm Szövetség elnöksége felszólítja a Magyarok Világszövetségének nevezett budapesti civilszervezetet, hogy fejezze be a látszólag székelypárti és magyar, de Bukarest és Brüsszel kedvére való lázítását, a székelység és a magyarság egymás ellen uszítását, valamint a hiteles székely vezetők mocskolását. Az örmény Patrubány, mint a Román Kommunista Párt egykori oszlopos tagja, ugyanazokat a módszereket használja, amiket fiatal korában megtanult bukaresti szolgálata idején, és gyakorolt 1989-ig Kolozsvárott.

Innen odafelé, ha a budapesti civilszervezet és annak az elnöke továbbra is elköveti a becsületsértés és vádaskodás bűncselekményét, szervezetünk a Kolozs megyei törvényszéken jogi elégtételt veszen, tekintve, hogy Patrubany, a kolozsvári Calea Moților 78.(?) lakója. Már több esetben bebizonyosodott, Magyarországon jogilag úgysem is támadható az MVSZ elnöke – akárcsak Gyurcsány Ferenc –, mert ők mindketten a brüsszeli liberálisok végrehajtói, és így védettek is a magyarországi igazságszolgáltatással szemben.

Az erdélyi szórvány magyarságnak és a székelységnek elegünk van abból, hogy az anyaországban letelepedett, vagy Nyugaton élő egykori – de szülőföldjüket pénzért, jólétért vagy korábbi viselt dolgaik miatt elhagyó – erdélyi lakosok megmondják nekünk, mit kell tegyünk mi, akik itthon maradottunk. Az MVSZ budapesti kormány elleni aljas rágalmai, lázításai is sokat ártanak a székely-magyar kapcsolatoknak. Veszélyes az is, hogy az idegenek, egy önmagával is ellenségeskedő népet látnak a székelyben, ami ugyan nem igaz, mert csak az idegen érdekeket kiszolgáló budapesti szervezet szándékosan láttatja így.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Nagyböjti gyűlölködéseink

A saját székely vezetőink elleni MVSZ-es gyalázkodásokkal szemben, a jog eszközével lépünk fel.

Egyben felszólítjuk az ügyben illetékes budapesti felelős államtitkárt, hogy akadályozza meg az MVSZ további lázító és ellenségeskedést szíttó működését akkor is, ha ebbe – értesüléseink szerint, Patrubany felesége révén –, Fideszes rokoni kapcsolatok segítik.

Figyelem! Az MVSZ gyalázkodó és rágalmazó leveleit egy nem létező szervezet nevében fogalmazzák meg és adják közre. Felhívjuk azonban mindenkinek a figyelmét, hogy törvényszék által bejegyzett „Székely Nemzetgyűlés Kezdeményező Testületről” sem Romániában nem tud a hatóság, sem Magyarországon. Tehát, a felelősség elől, erkölcstelen módon, egy nem létező szervezet mögé bújnak a bűnelkövetők, gyalázkodók, az idegen érdekek szolgálói.

Gyulafehérvár, 2022. 10. 18.

Erdélyi Autonóm Szövetség

elnöksége

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük