KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ismét hazudik Karácsony Gergely

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Budapest első embere elszólta magát, amikor a Magyar Nemzet azt kérdezte tőle, honnan tud a Lánchíd felújítását végző A-híd Zrt. és a Vig Mór közötti pénzmozgások körülményeiről.

Ezzel kapcsolatban a Fidesz budapesti frakcióvezetője, Wintermantel Zsolt a Hír TV-nek elmondta,

Ellentmondásba keveredett saját magával Karácsony Gergely, a Lánchíd felújítása körül kialakult botrány kapcsán. A főpolgármester ugyanis január végén még azt állította, idézem »Ha valaki megnézi a számokat, meg az időpontokat, akkor kiderül, hogy az utalások akkor történtek, amikor még le sem zártuk, meg sem kötöttük a szerződést«. Karácsony ezután azzal próbált mentegetőzni, hogy a tranzakciók korábban kezdődtek.

Wintermantel Zsolt szerint, a főpolgármester folyamatosan hazudik. A Fővárosi Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, Karácsony Gergely nem tesz mást, csak belenéz a kamerába és belehazudik a budapestiek arcába. Így volt ez a dollárbaloldal mikroadományaival, a járatritkítással, és így van a botrányos Lánchíd-felújítással kapcsolatban is.

Valamikor állít valamit, aztán hamar kiderül róla, hogy ez nem fedi a valóságot, akkor kitalál egy újabb hazugságot. Egészen elképesztő, amit főpolgármester úr művel. Én azt gondolom, hogy ilyen hozzáállással, ilyen mentalitással, ilyen viselkedéssel méltatlan arra, hogy továbbiakban is Budapest főpolgármestere legyen, és reméljük, hogy júniusban véget vethetünk az ámokfutásának.

– jelentette ki a frakcióvezető.

Magyar Nemzet

Kiemelt kép: Karácsony Gergely handabandázik (Fotó: Havran Zoltán)

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A kommunizmus áldozatainak emléknapjára (vádirat és korrajz)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük