KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így siránkozik Donáth Anna: „Ti ilyen országban akartok élni?”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A momentumos Hófehérje az alábbi posztott bírta kihelyezni közösségi oldalára:

Könnygázzal lefújt tüntető diákok. Gyorskötözővel megbilincselt momentumos képviselő. Rohamrendőrök, rendőrsorfal és rendőri brutalitás. Magyarország 2023.
Mindez azért, mert a diákok és a tanárok jobb oktatást szeretnének.
Ti ilyen országban akartok élni? – tette fel a kérdést posztjában.
Persze arról egy mukkot nem írt, hogy a tegnapi eseményeknek semmi köze nem volt a pedagógusokhoz, annál inkább a felforgató és általa is képviselt, folyamatosan Magyarország a magyar nemzet és benne a pedagógusokkal szembeni tevékenykedő szélsőbaloldali, felforgató politikusokhoz, akik közül többen tegnap este is ott voltak és hergelték a tömeget a Karmelitánál.
Pár perccel ezelőtt megjelent újabb bejegyzésében már arról panaszkodott, hogy keleti típusú autokrácia felé tart az ország  és ez az oka annak, hogy a kormány nem kap EU-s pénzeket. Mert a kormányzásuknak semmi közük az európai alapértékekhez.
Külön pikantériája a történteknek, hogy korábban éppen egy kiszivárgott videóban mesélte el „Annácska”, hogyan egyeztet azzal a Vera Jourovával, aki éppen tegnap jelentette be ismét, hogy még mindig nem hajlandóak kifizetni a Magyarországnak jogszerűen járó EU-s juttatásokat, mivel még mindig nem teljesített az ország bizonyos „jogállamisági feltételeket”.
A 2006-os, Gyurcsány és pribékjei által levezényelt rendőrterrorról természetesen ilyenkor „megfeledkeznek”. Számukra az volt a jogállam, és ne legyenek kétségeink, ha hatalomba kerülnének, vezetésükkel Magyarország ugyanoda térne vissza, ahonnan 2010 után a nemzeti kormány vezetésével kiszabadult.
Ez is érdekelheti:  Továrisi, konyec!

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

2 thoughts on “Így siránkozik Donáth Anna: „Ti ilyen országban akartok élni?”

  1. hozzászóltam, hogy „igen”, kellene még néhány hozzászólás!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük