KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így kínozták a donbassziakat Mariupolban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Roman Senderov, az RT tudósítója interjút készített olyan nőkkel, akiket a mariupoli repülőtérnél fenntartott titkos börtönben kínoztak az ukrán nacionalisták.

„Egy fekete zacskót húztak a fejemre, amit ragasztószalaggal körbetekertek. Ezzel fojtogattak, miközben kérdések özönét zúdították rám”
– mondta egyikük.
A nő elmondás aszerint őt ketten kínozták. Az egyiket „Mészárosnak”, a másikat „Doktornak” nevezték, legalábbis így hívatták magukat.
Egy másik nő elbeszéléséből kiderült, hogy vizes palackkal verték őket, mert az nem hagy nyomot.
Megbilincseltek és egy zacskót húztak a fejemre majd egész napra kikötöttek. Mindenki azt csinált velem, amit akart. Ütöttek, leköptek, cigarettát oltottak el rajtam
– mesélte az asszony.
Koábban Vaszilij Prozorov, az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SBU) volt alkalmazottja egy moszkvai sajtótájékoztatón számolt be arról, hogy a mariupoli repülőtéren egy titkos börtönt létesítettek, amelyet szakzsargonban „könyvtárnak” neveznek, az ott tartott foglyokat pedig egyszerűen csak„ könyveknek” nevezték.
Prozorov arról számolt be, hogy 2017 januárjáig ez a börtön biztosan működött. Arról azonban nem tudott pontos információval szolgálni, hogy hány áldozatot tartottak ott fogva. Azt viszont állította, hogy 2017 nyarától őszéig a tudomása szerint legalább 300 ember fordult ott meg fogolyként. Prozorov az esetleges áldozatok számáról sem tudott biztosat mondani, de beszámolója szerint 2 ember biztosan meghalt ez idő alatt az ott folytatott kínzások következtében.

Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban az üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: