KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így ír a Life Site Orbán Viktorról és hazánkról: Magyarország ellenáll

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Orbán Viktor Magyarországa továbbra is ellenáll az LMBTQ- és háborúpárti EU támadásainak

Orbán Viktor magyar miniszterelnök arra figyelmeztetett, hogy ha Európa nem talál egyensúlyt a nemzetközi együttműködés és a nemzeti szuverenitás között, akkor „egy hatalmával visszaélő bürokratikus óriásgép kerekei alá kerül”.

Kép: Szent István Légiója Közösség

Egy olyan héten, amikor arról szóltak a hírek, hogy Volodimir Zelenszkij elnök fel akarja robbantani Magyarország fő olajvezetékét, az Európai Parlament egyik magyar képviselője nyilvánosan elítélte az Európai Unió „kirakatshow” kampányát – a családbarát ország ellen.

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő március 15-én a Kossuth Rádiónak nyilatkozva azt mondta, hogy az EU Bizottsága baloldali érdekcsoportokkal összejátszva visszatartja a Magyarországnak járó uniós fejlesztési forrásokat.

  • „Bízom benne, hogy a Bizottság nem fogja fenntartani ezt a törvénytelen állapotot” – mondta Deutsch a Kossuth Rádiónak, és úgy összegezte a véleményét, hogy „mi, magyarok évek óta szembesülünk azzal, hogy az Európai Unió különböző intézményei kirakatpereket folytatnak hazánk ellen”.

Ezek a támadások évek óta tartanak. Mi lehet az oka egy ilyen elszánt, törvénysértő kampánynak – és miért vált egyre intenzívebbé?

Deutsch több okot is említett. Az első, hogy Magyarország ellenezte a korlátlan bevándorlást, szemben a bevándorláspárti EU akaratával, amely „ezt próbálja lenyomni a tagállamok torkán.

Mégsem ez lehet az egyetlen ok. Miközben Magyarországot 2015 óta kiközösítik a határainak megvédése miatt, Olaf Scholz német kancellár május 13-án bejelentette, hogy véget vet az uniós álláspontot inspiráló nyitott ajtós migránspolitikának.

A gyermekek nevelésének joga

A magyarországi jogi zaklatás további oka, hogy „a magyarok nemet mondanak a genderideológiai őrületre, meg akarják védeni a gyerekeiket, és nem engedik be a genderpropagandistákat az óvodákba és az iskolákba”.

Az EU által támogatott, homo- és transzfóbnak bélyegzett, magyarországi család és migrációs politika, melyet a Fidesz -kormány képvisel, teljességgel szemben áll a külföldről támogatott, Deutsch által hazai dollárbaloldalnak nevezett ellenzék céljaival, mely kiszolgálja a külföldi kitartóit.

„Magyarország gyermekvédelmi törvénye nem engedi meg, hogy elvegyék a szülők jogát, a gyermekek nevelése feletti kérdésben” – mondta Deutsch.

Ez köztudott és tagállami hatáskörbe tartozik. Akkor mi válthatja ki a Magyarország elleni támadások eszkalálódását?

Ez is érdekelheti:  Medvegyev: Az orosz offenzíva folytatódik, ha Ukrajna visszautasítja Putyin javaslatát

Háború és béke

Magyarország az egyetlen uniós ország, amely a NATO és az oroszok ukrajnai háborújának tárgyalásos úton történő befejezését szorgalmazza. Ami még rosszabb, ki meri mondani hangosan amit igyekeznek elhallgatni az EU-ban, vagyis azt, hogy a szankciók visszafelé sültek el. . Magyarországot a közelmúltban azért büntették, mert észrevette a törésvonalakat a széthulló nyugati szövetségben.

Mint arról a magyar kormányzat About Hungary oldala beszámolt, Deutsch „…hozzátette, hogy Magyarország következetesen a béke oldalán foglalt állást az ukrajnai háború kapcsán, míg Brüsszel háborúpárti, héja szerű álláspontot képviselt, és hibás szankciópolitikát folytatott”.

Ukrajna ellensége

Most már érthető, hogy miért ilyen hangsúlyosak, és miért fokozódnak a Magyarország elleni támadások. A Zelenszkij-kormány úgy jellemezte Magyarországot, mint aki ” a kést szállítja” az ukrán katonák torkának az elvágásához.

Ilyen kifejezéssel minősítéssel jellemezték az ukránok azt, hogy Magyarország továbbra is orosz olajat vásárol. Csakhogy Magyarország máshonnan net tud olajat vásárolni, hiszen olyan adottságai vannak földrajzilag, mely ezt nem teszi lehetővé. Enélkül pedig a magyar gazdaság összeomlana. Orbán Viktor magyar miniszterelnök azzal védte az intézkedést, hogy őt azért választották meg, hogy a magyar népet képviselje, és nem az ukránt.

Ez a kézenfekvő kijelentés is tabu, azzal a reális értékeléssel együtt, hogy a nyugati szankciók nem tudták aláásni Oroszország gazdaságát. Amit a szankciók elértek, az Európára nézve van pusztító hatással különösen a német iparra, amely riasztó ütemben hanyatlik, mióta rejtélyes módon felrobbantak a fő gázvezetékei, miközben az európai inflációra is jelentősen megnőtt.

Egy inspiráció Zelenszkijnek

Az Északi Áramlat felrobbantását állítólag az oroszok követték el – állítják nyugaton. Ezek a vezetékek, melyek az orosz gázt szállították Németországba, már nem működnek. 2022 szeptemberében robbantak fel, és a média nem adott meggyőző magyarázatot arra, hogy miért. Valószínűleg azért, mert a neokonok követték el a robbantást, miközben ők irányítják a média többségét.

Ez is érdekelheti:  Nyílt levél a két magyargyűlölő gazembernek – a magyarságról…

A gazdasági eredmény kettős volt. Minden európai termék ára felszökött, a német ipar pedig leépült.

Ennek a célnak a megvalósulása egyértelműen Zelenszkij érdekében állt. A”Discord Leaks”-ben kiszivárgott, és a The Washington Postban leközölt információkból kiderült, hogy az ukrán elnök, Magyarország fő olajvezetékének felrobbantását akarta.

Kovács Zoltán, a magyar kormány nemzetközi szóvivője kommentálta Zelenszkij Magyarország fővezetékének felrobbantási tervét

A Washington Post május 13-án a következőket írta:

Zelenszkij kiemelte, hogy… Ukrajnának egyszerűen fel kellene robbantania a vezetéket és tönkretenni Orbán Viktor magyar miniszterelnök orosz olajra épülő iparát.

Honnan veszi Zelenszkij ezeket az ötleteket? Ugye az elfogadhatatlan, hogy egy NATO-tagország infrastruktúrája elleni támadást fontolgat? A német gázvezeték felrobbanásáról szerencsére „senki sem tehet”, így az nem szolgálhat példaként ennek az őrült háborúnak a játékszabályaira.

További inspiráció: Szankciók

Zelenszkijt a szankciók sikere is inspirálta, amellyel gazdasági káoszt okoz Európában. Kormánya bejelentette, hogy szankciókkal sújtják Magyarország legnagyobb bankját, az OTP-t, remélve, hogy hasonló akciók szélesebb körű láncolatát indítja el ezzel.

A bankot „a háború nemzetközi szponzorának” minősíteni „botrányos” – mondta Szijjártó Péter magyar külügyminiszter. Kijelentéseiről május 15-én számoltak be, amely szerint ez az intézkedés meggátolja a magyar együttműködést az Oroszországgal szembeni uniós szankciók következő fordulójában.

Az OTP Magyarország legnagyobb bankja. Az OTP nem sértett meg semmilyen nemzetközi törvényt. Működése teljes mértékben megfelel mindenféle elvárásnak és jogszabálynak. A háború nemzetközi támogatóinak listájára való felkerülése elfogadhatatlan és botrányos.

Ezért ma világossá tettem, hogy amíg az OTP ezen a listán marad, addig nagyon nehéz lesz még a tizenegyedik szankciós csomagról is tárgyalásokat kezdenünk

– jelentette ki Szijjártó Péter.

Hibrid hadviselés

Zelenszkij egy színész, és hozzászokott ahhoz, hogy forgatókönyvből kapja a szöveget. A forgatókönyvet itt az őt támogató háborús frakció írja, amelynek folyamatos támogatása nélkül ő és Ukrajna is összeomlana.

Talán ez egy példa a hibrid hadviselésre – az ellenség meggyengítésének legális és nem legális eszközeinek kombinációjával. Itt az ellenség egy olyan nemzet (magyar), amely a konzervativizmus jövőjének modelljeként jelenik meg, és amely októberben konferenciát tart a Kereszténység a politikában címmel.

Ez is érdekelheti:  Rendkívül kis hatóerejű atomfegyverek bevetését fontolgatja a Nyugat?

A Magyarországgal szembeni ellenségeskedésre – amelyet kizárólag állítólagos szövetségesei fejtenek ki – válaszul Orbán Viktor május 13-án arról beszélt, hogy milyen kihívás előtt áll egy olyan nemzet, amely meg van győződve saját létjogosultságáról.

„Ha szerencsénk van, megtaláljuk a nemzeti szuverenitás és az európai együttműködés közötti kényes egyensúlyt. Ha nincs szerencsénk, az egyensúly elvész, és a nemzeti konfliktusok aknamezején találjuk magunkat, vagy egy hatalmával visszaélő bürokratikus óriásgép kerekei alatt.”

Orbán Viktor megemlítette, hogy Európa nemzetei Róma bukásából születtek. Világos, hogy a jelenlegi birodalomépítők programja nem szolgálja a stabilitást – vagy bármiféle megbékélést egy keresztény nemzettel.

A történelem kacsint rá, vagy ő ránk? Úgy tűnik, Orbánnak megvan az oka arra, hogy derűlátó legyen azzal kapcsolatban, ami ezután következik. Ha egy országot az ellenségei alapján lehet megítélni, akkor ne feledkezzünk meg arról, hogy Magyarországot kit és mennyire nézik le.

Eredeti cikk: Viktor Orbán’s Hungary continues to withstand attacks by pro-LGBT, pro-war EU

Eredeti megjelenés dátuma: 2023. 05. 17.

Fordítás: NIF

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük