KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Így értesülhetsz a Sárember kora könyvekről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Bizony nincs könnyű dolguk az olyan szerzőknek, akik a fősodratú médiától eltérően látják a világot, pláne, ha önálló, lényeglátó véleményük és rámutatásaik vannak. Szabó László, a Sárember trilógia szerzője igyekszik tájékoztatni olvasóit arról, hogy könyveihez hogyan lehet hozzájutni. Azonban az ő esetében sem zökkenőmentes a kiértesítés.

Az alábbi levelet kapta a szerzőtől szerkesztőségünk:

Tisztelt Olvasók, leendő Olvasók!

Az amerikai levelezős cég, amelyiknek az emblémája feltűnő hasonlóságokat mutat az építőiparban jelenleg még szabadlábon tevékenykedő kővel foglalatoskodók kötényén látható jelzethez, egyre több korlátozást alkalmaz, melynek következtében egyre nehezebb értesítenem kör e-mailben a Sárember kora könyvsorozat olvasóit. Konkrétan eljutottunk odáig, hogy kivétel nélkül az összes címzettől letiltott jelzéssel dobja vissza az üzenetet. Több napos szünetet tartva is!

A levelezőrendszer korlátozásait elkerülendő, létrehoztam egy Google csoportot. A jövőben a könyvsorozattal kapcsolatos információk küldése a levelezőrendszer helyett ebből a csoportból történik majd. Aki szeretne feliratkozni, kérem küldjön egy emailt az alábbi címre:

moneypulacio@googlegroups.com 

Szabó László

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Az orosz erők elfoglalták Avgyejevkát

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük