KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Boldog István képviselő bevitte a Parlamentbe a „Fekete Sereget”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Több tucatnyi patrióta tehetett látogatást a Nemzet Templomába Boldog István, országgyűlési képviselő és Kremser Tamás a European Patriots Unite elnökének szervezésében.

https://www.facebook.com/boldog.istvan.ketpo/posts/3138756399569463

A magyar Parlament épületének látványa mindig egy felemelő érzés számunkra, nemzetben gondolkodó, jobboldali értékrendet követő patriótáknak, hiszen ezen a helyen dőlnek el a magyar nemzetre vonatkozó és annak jövőjére kiható döntések és intézkedések.

Bár az Országház megannyi díszes alkotással büszkélkedhet, számunkra a Szent Korona látványa volt a legfelemelőbb, amely előtt együtt elénekeltük a magyar- és székely himnuszt.

Ellenségeink mindig is lesznek a hosszú út során, hiszen még a mai nap tett látogatásunkról is lejárató cikket hozott le az egyik szélsőliberális, sorosista hírportál, de innen üzenjük:

Kicsit jobban utána nézhetnének a dolgoknak és az egyesületünknek, hamár megemlítenek. Kívánjuk nekik, hogy legyen részük egyszer egy olyan felemelő és megtisztelő élményben, melyet közösségünk a mai nap élt át a Nemzet Templomában.

Dolgozunk így hát tovább kontinensünk patriótával egy jobb és nemzetibb Európáért! Európa patriótái, egyesüljetek!

– számolt be Vadhajtásoknak Walter Pál Péter az EPU ügyvezetője.

A szervezethez itt lehet csatlakozni: https://europeanpatriotsunite.org/csatlakozas/

Vadhajtások nyomán:

 

NIF

Ez is érdekelheti:  Dobrev Klára több mint húsz éves szabálytalan szerződések megkötésével vádolja a köztársasági elnököt, reagált a Sándor-palota

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük