KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ideológiai harc az SZFE-en

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

SZFE Tüntetés. 20201016 Budapest Fotó Bach Máté Magyar Nemzet

Bősz Anett barátnője szervezi az SZFE eseményeket – derült ki a liberális politikus facebook bejegyzéséből. A politikusnő, aki 2019-től a Magyar Liberális Párt elnöke, ezzel a hírrel dicsekedett posztjában, ami nevezhető másik öszödi beszédnek, politikai utódpártja a Momentum Donáth Annája után.

Donáth Anna is azzal dicsekedett párttársai körében, hogy Vera Jourovával háromnaponta egyeztet a magyarországi helyzetről. E szerint, ő mondta tollba mindazt a hazugságot, amit a jogállamiság és más kérdésekben az országra támadó brüsszeli képviselők mondanak, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Most meg az derül ki, hogy Bősz Anett barátnői tanácsai alapján folynak az SZFE tüntetések, ami már megint Brüsszelig ér. A hazugságok célja, amivel elárasztják külföldet mindig ugyanaz, a kormányváltás, hogy végre ők is pénzt és hatalmat szerezzenek. Az azonban nem mondható hogy csupán az O1G áll mindenek mögött, mert itt van egy másfajta ideológia egy nemzet és keresztény ellenes istentelen XXI. századi idea.

„Minden rendszerben van egy banánhéj, amin a túl pökhendivé vált vezetés elcsúszik”- írta Bősz Anett. E szerint az SZFE lenne a banánhéj, ami egyenesen a bukás felé viszi a kormányt. Posztjában beszámol arról, hogy az SZFE eseményeket szervező barátnője, már régen álmodik egy eredményes és célját elérő, mozgalomról. Sok olyan kezdeményezése volt, amibe szívét-lelkét beletette, de eddig nem vezetett eredményre. De sosem vesztette el a hitét, hogy meg lehet csinálni. Ám most elérkezettnek látta az időt, kapóra jött az SZFE ügye, amivel végre tömegeket mozgat meg. Mindehhez gratulált Bősz Anett, azt írta”Csodák vagytok!” Közben, a Momentum meg a DK már riasztotta Brüsszelt, elárasztották őket a szokásos hamis híresztelésekkel, miszerint itt diktatúra van, lám, a kormánynak ez az újabb súlyos tette magáért beszél. Így aztán az EP zöldpárti frakciója meginvitálta az SZFE új és régi vezetőit, meg a HÖK-öt, egy megbeszélésre, mert ez szerintük egy világra szóló probléma. Természetesen a HÖK tagjai külön meghallgatáson vennének részt, mert illegitimnek tekintik az új vezetőséget.

Ez is érdekelheti:  Magyarország ellen az ukránok játékba hozhatják a román kártyát

Mi történik valójában? Az ellenzéknek újra sikerült egy világméretű ügyet csinálni abból, hogy hatalomra akar kerülni, de eddig sehogy sem talált fogást a kormányon, ez pedig éppen kapóra jött. Az ügy középpontjában az ideológiai harc áll. A kormány bűne, hogy az eddigi balos, liberális felsőoktatásba szeretné elültetni saját lényegét, a nemzeti és keresztény értékeket. Ráadásul nem azt mondta, hogy az SZFE eddigi vezetői menjenek el, hogy az eddigi oktatást töröljék el, hanem mellette, legyen nemzeti kurzus is, ami eddig hiányzott a szocializmusban alapított Színművészetiről. A baloldali és liberális erők azonban védik megrögzött bástyáikat, nem akarnak más gondolatot beengedni. Erre sikerült ráhangolni, a naiv hallgatók egy részét is, akik őrt állnak az épület előtt, nehogy bejusson egy nemzeti vagy keresztény gondolat a falakon. Ők persze csak azt hallják felbujtóiktól a Bősz Anett baráti körétől, hogy az autokrata kormány, lám erőszakosan és diktatórikusan elfoglalná az egyetemet, így sérül az intézményi autonómia. A svéd csavar az egészben az, hogy az állam éppen ki akar vonulni az intézmény életéből, hogy autonómiát adjon az egyetemeknek a Kuratóriumon keresztül, ahogy ez a többi intézményben megtörtént. Csupán a Színművészetin akadt el az autonómia, paradox módon az autonómia féltés ürügyén.

Mi a baj Vidnyánszky Attilával? Csupán annyi hogy kormánypárti, és rendezéseiben a nemzeti gondolat hangsúlyos. A kormánypártiság éppen elég a Bősz Anett féléknek, hiszen ellenség, így saját maguk érdekében, képesek voltak felbújtan a diákságot, hogy hónapok óta tartó patthelyzetet idézzenek elő. Ennek ürügyén aztán újabb fekete pontot szerezzenek a kormánynak a világ színpadán. Ott ahol egyébként is az ellenzéknek drukkolnak, ahol liberális kormányok vannak, melyek a jobboldali kormány vesztét akarják.

Semmi baj nem lenne a kormánnyal csak az, hogy jobboldali, így őrzi Európa eredeti örökségét, a nemzeti és keresztény értékeket. Csupán e miatt van jogállamiság ügy, SZFE és a többi, mert ideológiai szembenállás van. Jól látható ez az identitáspolitikában, a gender-lobbi működésében, az azonos neműek házassági jogainak követeléseiben, a nemi érzékenyítő meséskönyv vitában, aminek a nemzeti és keresztény kormány ellenáll.

Ez is érdekelheti:  Ez az ember aggódik a gyermekekért – Trágárkodott és Orbán Viktor halálára célozgatott a baloldali influenszer

A liberálisok jól kifundálták ezt a banánhéjat, a megvezetett gyerekek meg biztosítják hozzá a rég áhított tömeget és kitartást.  Nem tudjuk mi lesz a harc végkimenetele. Az azonban negatív fejlemény, hogy a liberálisok bálványvallássá tették a szabadságot és toleranciát, miközben kizárták a nemzeti és keresztény tudatot. A végső igazság azoknál van, akik figyelembe veszik Isten törvényét, és külön tudják választani az igazat a hamistól, a jót a rossztól, és a nemzetállamok létét nem kérdőjelezik meg a diverzitás hamis eszményének nevében.

„Akik bíznak az Úrban, olyanok, mint a Sion hegye, amely meg nem inog, örökké megáll”

(Zsolt125-1)

Pók Katalin, Hungary First

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük