KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hivatásos árulóink: Két Magyarország – Karácsony brüsszeli csápja, Jávor Benedek megint tudatosan hazudott

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ide jutottunk: a napi rutin részévé vált, hogy magyarországi telephelyű balliberális „politikusok” kimennek Brüsszelbe, Berlinbe, Washingtonba, és diktatúrázzák, gyalázzák a saját hazájukat. Azt az országot, ahol születtek. (Jó, nem mindegyikük.) Pénzmegvonást, kötelezettségszegési eljárást, minél súlyosabb büntetést követelnek ellene.

Ha a legcsekélyebb igazságmagja, tényalapja lenne a Magyarországra szórt rágalmaiknak, tehát például az ellenzék vezetői börtönben sínylődnének, miként az egy diktatúrában elvárható, a balliberális média be lenne tiltva, a kormányétól eltérő véleményen lévőket elvinné a karhatalom, a tüntetők szemét Gyurcsány-módszerrel kilövöldözné a rendőrség, akkor némileg érthető lenne a folyamatos sipákolás, segítségkérés. Ám ilyesmik nem történnek. Nem nálunk történnek.

A más véleményen lévőket nem nálunk, hanem a „művelt” Nyugaton hurcolják el bilincsben. Ehhez elég, ha tiltakoznak az erőszakos népességcsere-program ellen, tudósítanak migránsbűnözők büntetőperéről (Tommy Robinson), nem tetszik nekik az óvodai genderagymosás, esetleg csöndesen imádkozni merészelnek a meggyilkolt magzatokért egy abortuszklinika előtt. Aki nem teljesen korlátolt, láthatja, hogy a magyar sajtó sokszínűbb, mint az egyoldalú, kézi vezérelt nyugati fősodratú „Lügenpresse”. Nálunk mindenféle vélemény megjelenhet – arrafelé csak az, ami a kánonba illeszkedik.

Magyarországon az anarchista csőcselék az amerikai ügyvivő pszichikai bűnsegédletével, következmények nélkül megostromolhatta a Fidesz székházát, elfoglalhatott hidakat, egyetemeket, mégsem verték agyba-főbe őket, mint például Franciaországban mostanában Macron rendőrsége a nyugdíjkorhatár emelése ellen tiltakozókat. Errefelé nemhogy nem zárják rács mögé a balliberális politikusokat, de még Gyurcsány ügyvédje is évek óta szabadlábon garázdálkodhat, noha sok milliárdos költségvetési csalással vádolják. „Független” bíróságok, fékek-ellensúlyok rendszere? Sorra fölmentették a korrupciós vádak alól azokat a baloldali politikusbűnözőket, akikről az elszámoltatási kormánybiztos meg az ügyészség dokumentumokkal bizonyította, mekkora kárt okoztak a közvagyonban. Annak sem lett következménye, hogy 2018-ban az akkor még Darák Péter vezette Kúria „véletlenül” rosszul értelmezte a jogszabályokat a levélszavazatok terén, és megfosztotta a Fideszt egy parlamenti mandátumtól. És akkor arról handabandázik a Sargentini, legutóbb meg ez a Delbos-Corfield, hogy a Fidesz veszélyezteti a bíróságok függetlenségét. Valójában a Soros „civiljei” által „érzékenyített”, szélsőségesen elfogult, ítéleteikkel nyíltan politizáló balliberális bírók veszélyeztetik a honi jogszolgáltatást.

Minden egyes ilyen árulást be kell mutatni, elkövetőit néven nevezni, pellengérre állítani! Még akkor is, ha annyira elszaporodott a hitványság, hogy alig lehet beleszuszakolni ekkora lapterjedelembe.

S hogy miről jutott mindez eszembe? Minapi hír: Karácsony Gergely bárgyú fotót posztolva megüzente, Brüsszelbe megy a magyar jogállamiságról konferenciázni. És persze vonattal, mondván, azzal spórol „néhány mázsa szén-dioxidot a bolygónak és egy kis pénzt az önkormányzatnak”. (Ennyire hülyének néz minket? Még ha különgéppel repülne, az sem szennyezne ennyit. Amúgy interneten könnyű „kinyomozni”: repülővel két óra az út, és olcsóbb, mint a félnapos vonatozás. Ennyit a spórolásról. Arról nem szólva, a budapestiek nem azért fizetik Karácsonyt, hogy napokra eltűnjön, külföldi konferenciákon pezsgőzgessen a liberális haverjaival.) Szóval megérkezett Brüsszelbe a Városok a jogállamiságért nevezetű konferenciára, és ott a következőket adta elő: a jogállamiság védelmében létrehozott eszközök gyengék, alkalmazásuk lassú. Egyebek mellett ez tette lehetővé, hogy olyan „hibrid rezsimek” jöhessenek létre az Európai Unión belül, mint Magyarország. Hozzátette: ez az ország nagyon messze áll azon elvárások megvalósításától, amelyeket az Euró­pai Unió a csatlakozásra váró államoktól megkövetel. Bizonyítékokkal nem fárasztotta a hallgatóságot. Minek is? Ha fárasztotta volna, ezredszer is a fékek-ellensúlyokról, a jogállamiságról vagy az oktatás-egészségügyről beszélt volna, amikkel már nyilván ő is torkig van.

Olyan liberális toposzok ezek, melyek az ő belterjes köreik­ben nem szorulnak bizonyításra: egyszer, egy „civil” szervezet vagy ­uniós gittegylet kimutatta, hogy így van, és onnantól lehet rá hivatkozni.

A magyarországi balmédia – a Telextől a 444-en és 24-en át a HVG-ig – másból sem áll, mint efféle körbehivatkozásokból. Sargentini megírja, hogy független Soros-civilek szerint Magyarországon diktatúra van. Ezután pedig a független Soros-civilek lelkendezve újságolják, hogy Sargentini szerint Magyarországon diktatúra van. Egy jól szervezett, nemzetközi maffiahálózat ez, amelynek minden egyes fogaskereke tudja, mi a ­teendője. Talán még Karácsony is, bár őbenne nem vagyok biztos. Neki azt porciózták ki, hogy csúcsbénán vezesse Budapestet, aztán az általa okozott káoszt a kormányra kenje, folyamatos feszültséget szítson. Ezt egész ügyesen végre is hajtja.

Ez is érdekelheti:  Oroszország és Észak-Korea kölcsönös segítségnyújtási megállapodást kötött

Eközben Karácsony brüsszeli csápja („tanácsadója”), Jávor Benedek a lengyel Euractivnak adott interjút. Jávor, aki még európai parlamenti képviselőként lelkesen megszavazta a Sargentini-jelentést, most azt hantázza, hogy Magyarország drágábban vásárolja a gázt az oroszoktól, mint amennyit más országok fizetnek a gázért. Miközben még a gyengeelméjűek is tudják, hogy a magyar rezsiköltségek a legalacsonyabbak az unióban. És nem az oroszoktól, hanem a világpiac­ról beszerzett gázmennyiség drágítja a korábbiakhoz képest, ami pedig az irracionális, kontraproduktív brüsszeli szankciók következménye. „Az Oroszországtól való függés és Ukrajna megszállásának pénzügyi támogatása a gáz túlfizetésével Orbán Viktor tudatos politikai döntése” – közli Jávor. Vagyis mi fizetjük Ukrajna megszállásának költségeit.

Jávor nemcsak tudatosan hazudik, hanem mérhetetlenül aljas is. Szerinte már-már Orbán tehet a háborúról. Aztán még erre is képes rátenni egy lapáttal. „Oroszország nem zsarolja Magyarországot az árakkal, mert azok már így is magasabbak, mint máshol. […] A magyarok önként teszik meg azt, amit más zsarolásra tenne. Jó kapcsolatokat akarnak fenntartani Oroszországgal. […] Úgy vélik, hogy Moszkva legyőzi Ukrajnát, és van esély az ukrán határok módosítására és Kárpátalja annektálására” – lódítja.

Jávor hazudozása és aljassága itt már nemzetbiztonsági kockázatot jelent, magyarok életét veszélyezteti. Tudniillik az amerikaiak ukrán bábkormánya Kárpátalján hónapok óta hecckampányt folytat a magyar kisebbség ellen: eltüntetik szobraikat, emléktábláikat, tiltják anyanyelvhasználatukat, intézményvezetői­ket halállistára teszik, kirúgják. Az állítólag unióérett ukrán vezetés magyarellenes lincshangulatot gerjesztett Kárpátalján.

Erre Jávor pipára gyújt a lőporraktárban és közli: a magyar kormány Kárpátalja bekebelezésére készül. Ám nem reménykedve hazudozik (ami talán enyhítő körülmény lenne), hanem árulkodási célzattal. Hogy leleplezze a gonosz magyarokat, akik titokban vissza akarják szerezni, ami az övék. Jávorból kinézem: ő még Csonka-Magyarországot is Ukrajnához csatolná, ha azért a tartótisztjei megsimogatják a buksiját…

A Nyugat által állig fölfegyverkezett ukrán martalócok róják ezekben a percekben is Ungvár, Munkács, Beregszász utcáit, és vadásznak ágyútölteléknek mindenkire, különösen a gyűlölt magyarokra. Egy ilyen Jávor-nyilatkozat bőven elég ürügy, hogy elszabaduljon a pokol.

Ha itt ezredannyira diktatúra lenne, amennyire Jávorék hirdetik, akkor Benedek legkésőbb most kerülne rács mögé.

Pilhál Tamás – Magyar Nemzet

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük