KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hazafias szervezetek nyilatkozata Dr. Bagdy Emőke mellett

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Hazafias szervezetek kiállnak Dr. Bagdy Emőke mellett

Mi, akik már régen felismertük a genderideológia veszélyeit és évtizedek óta küzdünk a magyarországi terjesztése ellen, ezúton kívánjuk szolidaritásunkat kifejezni Dr. Bagdy Emőke pszichológus mellett, akit egy DK-sok által alapított úgynevezett Szkeptikus Társaság nemrég megtámadott, csak azért, mert az LMBTQP lobbi által megszállni kívánt pszichológustársadalom neves és széles körben elismert tagjaként bátran ki mer állni a hagyományos értékrend és nemi szerepek mellett, valamint a jövő generációját mérgező LMBTQP ideológia ellen.

Mi tudjuk, milyen a százkarú, végtelen anyagi és emberi erőforrásokkal rendelkező genderlobbi és a vele szövetkező neoliberális médiaúthenger kereszttüzében lenni. Ezúton kívánunk neki jó egészséget és erőt további hasznos munkájához, készek vagyunk őt megvédeni és egyúttal bátorítunk minden, a hagyományainkat védelmező személyt, hogy álljon ki nyíltan a deviáns propagandával szemben. Továbbra is kérjük a kormányzattól, a genderideológiát terjesztő álcivil szervezetek betiltását, illetve a hatalmas veszélyt jelentő LMBTQP propagandával szemben a gyermekek védelmét sokkal erőteljesebben szolgáló, sokkal szigorúbb és elrettentésre alkalmas jogkövetkezményeket tartalmazó jogszabályok mielőbbi megalkotását!

Barcsa-Turner Gábor – HVIM
Budaházy Edda – Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom
dr. Gaudi-Nagy Tamás – Nemzeti Jogvédő Szolgálat
László Attila – Magyar Önvédelmi Mozgalom
Novák Előd – Mi Hazánk Mozgalom
dr. Téglásy Imre – Alfa Szövetség, Anya-Ország Alapítvány, Human Life International Magyarország

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a pszichológiatudomány kandidátusa (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

Ez is érdekelheti:  Mély megvetéssel fogadta Macront Meloni

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük