KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Hatvanhat év történelem, Fóton – Egy könyvbemutatóról röviden

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Június 7-én, Fóton, családias hangulatban, a fóti Fidesz, Balázsik Csaba szervezésében, a Városi Könyvtárban mutatta be Czeglédi Andrea, a Stoffán György íróval készült interjúkötetét.

Az írónőt a kötetről Bella Árpád rádiós kolléga kérdezte, a videófelvételeket Víg Sándor, számos történelmi dokumentumfilm alkotója örökítette meg. A könyvbemutatón jelen volt a „Hatvanhat év történelem” címmel megjelent kötet alanya, Stoffán György is, aki érdekes gondolatokkal és történetekkel szórakoztatta a jelenlévőket… Az eseményen egy olyan kötetet mutattak be, amely valóban egy történelmi korrajz, ami leplezetlenül, tabuk nélkül, hol sírásra, hol kacagásra indítja az olvasót, ám, aki belekezd, az letenni aligha tudja a könyvet… Alább néhány képet adunk közre Balázsik Csaba felvételeiből. Köszönet a szerzőnek, a szervezőknek és a résztvevőknek a hangulatos és tartalmas estéért!

Dr. Farkas B. Lajos, Fót

 

(Fotók: Balázsik Csaba, Fót)

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor: Figyelmen kívül hagyták az emberek akaratát Brüsszelben

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük