KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Megbánta a Nyugat, hogy nem Hitlerrel szövetkezett?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ott tart a Nyugat, hogy az oroszellenesség jegyében ünnepli a II. világháború náci Németország elleni harcának egyik kiemelkedő katonai műveletét, a normandiai partraszállást.

Úgy tesz, mintha semmi köze sem volna a Szovjetunióhoz, mely a legnagyobb áldozatot hozta Európa szabadságáért. Többről van szó, mint történelemhamisításról. A nyugati szövetség el akarja tüntetni a térképről azt az Oroszországot, mely a globalizált tőke egyeduralmát az egyenjogú együttműködés világrendjével akarja felváltani. Míg franciák, britek és amerikaiak távol tartották Sztálingrád hőseit az atlanti partokon rendezett megemlékezéstől, Zelenszkijt ovációval fogadták. Erkölcsileg is szentesítve az ukrán elnök neonácikkal kötött szövetségét. Ami a II. világháborúban a D Day nemes célja volt, mára Oroszország legyőzésének céljává vált. A partraszállás 80. évfordulóján Macron francia elnök bejelentette, hogy Mirage 2000-5 vadászgépeket küld Zelenszkij vesztésre álló seregének, és pilótáit is kiképzi használatukra. Ukrajnai „francia dandár” felállításáról is szót ejtett. Biden, amerikai elnök pedig engedélyt adott Zelenszkijnek, hogy Oroszország ellen is bevesse az amerikai rakétákat. A NATO Oroszország elleni katonai felvonulásra készül Ukrajna védelme ürügyén.

80 évvel a normandiai partraszállás után a deep state köreiben egyesek nyíltan vallják, hogy annak idején nem a Szovjetunióval kellett volna szövetségre lépni Hitler ellen, hanem Hitlerrel a Szovjetunió ellen. A globalizált háttérhatalom legelvetemültebb körei szerint eljött a pillanat, hogy csapást mérjenek arra, akit sem Napóleon, sem Hitler nem tudott gerincbe törni. Szeretnék feldarabolni, és elosztani maguk között mesés kincseit. Régóta marakodnak egymással a remélt koncon, melyik gáz- és olajmező melyiküké legyen. A finánctőke már csak ilyen! Halálos fenyegetésként éli meg, ha nem tud terjeszkedni. Annak idején a fasizmust választotta fegyveréül, hogy érvényt szerezzen expanziójának, ma a liberalizmus álarcát viselő NATO-t választja eszközül ugyanazért. A cél szentesíti az eszközt. A normandiai partraszállás 80. évfordulóján Oroszország azzal a ténnyel kénytelen szembenézni, hogy ha nem mutat fel kellő erőt, egykori szövetségeseinek áldozatául eshet, annak minden következményével az emberiség jövőjére nézve.

Ez is érdekelheti:  A lengyel elnök Oroszország etnikai alapú feldarabolására szólított fel

Simó Endre, a Magyar Békekör elnöke

Magyar Békekör

Kiemelt képen: Macron francia, és Zelenszkij ukrán elnök feleségükkel a normandiai parton, 2024. június 6-án.

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Megbánta a Nyugat, hogy nem Hitlerrel szövetkezett?

  1. Észrevételem, …ahogy a Japán fasizmust Hirosima és Nagaszaki pusztulása térítette észhez, vajon most – Párizs és Washington lesz az? Nagyon is nagy a valószínűsége, elképedek már én is a merészségükön meddig mernek elmenni!
    Továbbiakban:
    80 évvel a normandiai partraszállás után a deep state köreiben egyesek nyíltan vallják, hogy annak idején nem a Szovjetunióval kellett volna szövetségre lépni Hitler ellen, hanem Hitlerrel a Szovjetunió ellen. A globalizált háttérhatalom legelvetemültebb körei szerint eljött a pillanat, hogy csapást mérjenek arra, akit sem Napóleon, sem Hitler nem tudott gerincbe törni. Szeretnék feldarabolni, és elosztani maguk között mesés kincseit. Régóta marakodnak egymással a remélt koncon, melyik gáz- és olajmező melyiküké legyen. A finánctőke már csak ilyen! Halálos fenyegetésként éli meg, ha nem tud terjeszkedni. Annak idején a fasizmust választotta fegyveréül, hogy érvényt szerezzen expanziójának, ma a liberalizmus álarcát viselő NATO-t választja eszközül ugyanazért. A cél szentesíti az eszközt. A normandiai partraszállás 80. évfordulóján Oroszország azzal a ténnyel kénytelen szembenézni, hogy ha nem mutat fel kellő erőt, egykori szövetségeseinek áldozatául eshet, annak minden következményével az emberiség jövőjére nézve.:::::::::”””””””””” E L K É P E D E K EMPI! 3024.06.08.14:29.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük